Olympic Steel, Inc.

Laatste koersupdate: 17 apr. 24 23:00 GMT

Koers:
67,92 US$
Open:
69,34 US$
Vorige sluiten:
68,34 US$
Dagbereik:
67,72 US$ - 69,48 US$
Jaarbereik:
40,85 US$ - 73,49 US$
Winst per aandeel:
3,85
Koers-winstverhouding:
17,64
52 weken Prijsvork:
68,07 US$
Volume:
52.309,00 US$
Gemiddeld volume:
82.035,00 US$

Bedrijfsprofiel voor Olympic Steel, Inc.

Olympic Steel, Inc. logo

Olympic Steel, Inc. is een toonaangevend nationaal metaalservicecentrum dat metaalproducten verwerkt, distribueert en opslaat in de Verenigde Staten en internationaal. Opgericht in 1954 en gevestigd in Bedford Heights, Ohio, is het bedrijf actief in drie segmenten: Carbon Flat Products, Specialty Metals Flat Products en Tubular and Pipe Products.

Het segment Carbon Flat Products verkoopt en distribueert bewerkte koolstof en gecoate gewalste platte platen, coil- en plaatproducten en gefabriceerde onderdelen. Het segment Specialty Metals Flat Products verkoopt en distribueert verwerkte aluminium en roestvrijstalen gewalste platte platen en coilproducten, platte staafproducten en gefabriceerde onderdelen, evenals roestvrijstalen en aluminium platen, platen, hoeken, rondellen, platte staven, buizen en pijpen en blikproducten. Het segment Tubular and Pipe Products distribueert metalen buisproducten, buizen, staven, kleppen en fittings, en gefabriceerde drukonderdelen.

Olympic Steel biedt een breed scala aan diensten met toegevoegde waarde, waaronder snijden op lengte, snijden, knippen, rolvormen, vormcorrectie, oppervlakteverbetering, blanking, temperen, plaatbranden en stempelen, evenals zaag-, laser-, afschuin-, draad- en groefdiensten. Het bedrijf biedt ook stralen, slijpen, kanten en polijsten; buigen, boren, frezen, tappen, boren en zagen van metaal; bewerken, lassen, assembleren en schilderen van onderdelen. Bovendien verwerkt Olympic Steel metalen tot gespecificeerde lengtes, breedtes, vormen en oppervlakken.

Olympic Steel bedient metaalverbruikende industrieën, zoals fabrikanten en fabrikanten van transport- en goederenbehandelingsapparatuur, bouw, mijnbouw- en landbouwapparatuur, landbouwapparatuur, opslagtanks, milieu- en energieopwekkingsapparatuur, auto’s, voedselvoorziening, commerciële apparaten en elektrische apparatuur, evenals militaire voertuigen en apparatuur, algemene en plaatfabrikanten en metaalservicecentra via directe verkoop.

Het bedrijf heeft een netwerk van meer dan 30 servicecentra, verspreid over de Verenigde Staten, Canada, Mexico en Puerto Rico. Het bedrijf heeft ook een aantal internationale servicecentra in het Verenigd Koninkrijk, België, Duitsland, Frankrijk, Nederland en Tsjechië. Olympic Steel is de grootste onafhankelijke verwerker en distributeur van gewalste platte koolstofstaalproducten in termen van verscheepte tonnen, met een jaarlijkse verscheping van ongeveer 6 miljoen ton. Het bedrijf heeft ook een aanzienlijke aanwezigheid op de markt voor speciale metalen, met jaarlijkse verzendingen van meer dan 1 miljoen ton.

Beurzen:
NASDAQ
Sector:
Basismaterialen
Industrieën:
Staal
Ticker:
ZEUS
CIK:
917470
ISIN:
US68162K1060
Website:
https://www.olysteel.com
Telefoon:
216 292 3800
Herkomst:
United States
Medewerkers:
1.647