Yellow Pages Limited

Laatste koersupdate: 27 feb. 24 21:25 GMT

Koers:
10,29 C$
Open:
10,29 C$
Vorige sluiten:
10,15 C$
Dagbereik:
10,23 C$ - 10,35 C$
Jaarbereik:
9,80 C$ - 14,28 C$
Winst per aandeel:
2,65
Koers-winstverhouding:
3,88
52 weken Prijsvork:
10,77 C$
Volume:
53.282,00 C$
Gemiddeld volume:
4.827,00 C$

Bedrijfsprofiel voor Yellow Pages Limited

Yellow Pages Limited logo

Yellow Pages Limited is een bedrijf voor digitale media en marketingoplossingen dat al sinds 1908 actief is in Canada. Als een van de oudste en grootste digitale mediabedrijven van het land hebben ze een lange geschiedenis in het leveren van een reeks marketingoplossingen aan bedrijven, van traditionele gedrukte reclame tot digitale media, zoekmachineoptimalisatie, websitevervulling, beheer van sociale mediacampagnes, digitale displayreclame en videoproductie.

De online eigendommen van Yellow Pages Limited omvatten YP.ca, Canada411 en 411.ca, die gebruikers een reeks diensten bieden, van handelaarsprofielen en redactionele inhoud tot beoordelingen en boekingsfuncties. Ze hebben ook de mobiele toepassingen YP, Canada411 en 411, waarmee gebruikers vanaf elk apparaat toegang hebben tot hun diensten. Daarnaast is Yellow Pages Limited uitgever van telefoongidsen voor Bell, Telus, Bell Aliant, MTS Allstream en andere telefoonbedrijven.

Yellow Pages Limited biedt ook een reeks digitale en traditionele marketingoplossingen voor kleine en middelgrote ondernemingen. Deze omvatten online en mobiele prioritaire plaatsing op digitale media van Yellow Pages, contentsyndicatie, zoekmachineoplossingen, websitevervulling, social media-campagnebeheer, digitale displayreclame, videoproductie en gedrukte reclame.

Naast hun diensten zet Yellow Pages Limited zich in om lokale bedrijven te helpen slagen in het digitale tijdperk. Via hun Digital Agency bieden zij een scala aan diensten om bedrijven te helpen het meeste uit hun digitale marketinginspanningen te halen, van websiteontwerp en -ontwikkeling tot SEO en SEM. Ze bieden ook een reeks analyses en inzichten om bedrijven te helpen hun prestaties te volgen en hun campagnes te optimaliseren.

Yellow Pages Limited wil bedrijven helpen te slagen in het digitale tijdperk en zet zich in om hen te voorzien van de tools en middelen die ze daarvoor nodig hebben. Met hun uitgebreide aanbod van digitale en traditionele marketingoplossingen zijn ze goed gepositioneerd om bedrijven te helpen hun doelen te bereiken.

Beurzen:
TSX
Sector:
Communicatiediensten
Industrieën:
Uitgeverij
Ticker:
Y.TO
ISIN:
CA9855721069
Website:
https://corporate.yp.ca
Telefoon:
15149347350
Herkomst:
Canada
Medewerkers:
631