XP Inc.

Laatste koersupdate: 18 jun. 24 23:00 GMT

Koers:
17,40 US$
Open:
17,09 US$
Vorige sluiten:
17,07 US$
Dagbereik:
16,94 US$ - 17,41 US$
Jaarbereik:
16,75 US$ - 27,71 US$
Winst per aandeel:
1,39
Koers-winstverhouding:
12,52
52 weken Prijsvork:
20,69 US$
Volume:
4.355.958,00 US$
Gemiddeld volume:
5.469.317,00 US$

Bedrijfsprofiel voor XP Inc.

XP Inc. logo

XP Inc. is een toonaangevende leverancier van financiële producten en diensten in Brazilië. Het bedrijf, opgericht in 2001, is sindsdien een vertrouwde naam geworden op de Braziliaanse markt voor financiële producten en diensten. De aanbiedingen van het bedrijf omvatten een scala aan producten en diensten, zoals effectenmakelaardij, particuliere pensioenplannen, commerciële en investeringsbankproducten, Xpeed - een online financiële educatieportaal dat seminars, lessen en leermiddelen biedt - en XP Platform - een open productplatform waarmee klanten toegang krijgen tot investeringsproducten op de markt.

XP Inc. richt zich voornamelijk op het helpen van klanten om de financiële producten en diensten die voor hen beschikbaar zijn beter te begrijpen. Hiertoe biedt XP Inc. effectenmakelaardijdiensten, particuliere pensioenplannen, depositodiensten, productstructuur, kapitaalmarktdiensten en adviesdiensten. Bovendien biedt het Xpeed-portaal van XP Inc. gebruikers seminars, lessen en leermiddelen om hen te helpen de basisbeginselen van beleggen, beleggingsstrategieën en verzekeringsmakelaardijdiensten te leren. Ten slotte biedt XP Platform klanten toegang tot een scala aan investeringsproducten, zoals aandelen en vaste inkomensbeleggingen, beleggingsfondsen, private equity, gestructureerde producten, creditcards, leningen, levensverzekeringen, pensioenplannen, vastgoedbeleggingsfondsen en anderen.

XP Inc. is ook diep toegewijd aan corporate en sociale verantwoordelijkheid en streeft ernaar een positieve invloed uit te oefenen op de gemeenschappen waar het voor dient. Hiertoe ondersteunt het bedrijf een aantal initiatieven, zoals vrijwilligersprogramma’s, mentorprogramma’s voor jongeren en gemeenschapsbetrokken projecten. Bovendien is XP Inc. toegewijd aan duurzaamheid en heeft het ambitieuze milieudoelstellingen gesteld om de CO2-voetafdruk van het bedrijf te verminderen.

Kortom, XP Inc. is een toonaangevende leverancier van financiële producten en diensten in Brazilië, toegewijd aan het helpen van klanten om informeerde beslissingen te nemen over hun financiële toekomst.

Beurzen:
NASDAQ
Sector:
Financiële diensten
Industrieën:
Kapitaalmarkt
Ticker:
XP
CIK:
1787425
ISIN:
KYG982391099
Website:
https://www.xpinc.com
Telefoon:
55 11 3075 0429
Herkomst:
Brazil
Medewerkers:
6.948