Xunlei Limited

Laatste koersupdate: 23 feb. 24 22:43 GMT

Koers:
1,49 US$
Open:
1,47 US$
Vorige sluiten:
1,49 US$
Dagbereik:
1,47 US$ - 1,50 US$
Jaarbereik:
1,28 US$ - 2,09 US$
Winst per aandeel:
0,26
Koers-winstverhouding:
5,73
52 weken Prijsvork:
1,53 US$
Volume:
52.768,00 US$
Gemiddeld volume:
74.924,00 US$

Bedrijfsprofiel voor Xunlei Limited

Xunlei Limited logo

Xunlei Limited is een toonaangevend internetplatform voor digitale media-inhoud in de Volksrepubliek China. Het bedrijf is opgericht in 2003 en heeft zijn hoofdkantoor in Shenzhen, de Volksrepubliek China. Het platform van het bedrijf is gebaseerd op cloud-technologie, waardoor gebruikers toegang hebben tot digitale media-inhoud en deze kunnen opslaan, beheren en consumeren. Xunlei biedt een reeks diensten aan, waaronder Xunlei Accelerator, waarmee gebruikers digitale transmissie via het internet kunnen versnellen; mobiele versnellingsplug-in, die gebruikers van mobiele apparaten de voordelen biedt van versnelling van de downloadsnelheid en verbetering van het downloadsucces; en cloudversnellingsabonnementsdiensten die gebruikers premium diensten bieden via verschillende producten.

Het bedrijf biedt ook Mobile Xunlei, een mobiele applicatie waarmee gebruikers digitale media-inhoud kunnen zoeken, downloaden en consumeren; Xunlei Media Player, die online en offline afspelen van digitale media-inhoud ondersteunt, evenals het gelijktijdig afspelen van digitale media-inhoud terwijl deze wordt verzonden door Xunlei Accelerator; online games via online game website en mobiele app; live video streaming en online reclamediensten; en cloud computing en andere internetdiensten met toegevoegde waarde.

Naast haar kernproducten biedt Xunlei ook een reeks andere diensten aan, zoals levering van digitale media-inhoud, cloudopslag en cloudcomputingdiensten. Het bedrijf heeft ook een aantal andere producten ontwikkeld, zoals Xunlei Kankan, een online videostreamingdienst; Xunlei Lixian, een cloudopslagdienst; en Xunlei Yunbo, een online videostreamingdienst.

Xunlei is strategische partnerschappen aangegaan met een aantal toonaangevende bedrijven in de sector, waaronder Tencent, Baidu en Xiaomi. Het bedrijf heeft ook strategische partnerschappen gesloten met een aantal toonaangevende aanbieders van inhoud, waaronder Youku, Tudou en Sohu. Bovendien heeft Xunlei strategische allianties gesloten met een aantal toonaangevende betalingsplatforms, waaronder Alipay, UnionPay en Tenpay.

Xunlei is sinds 2014 genoteerd aan de Nasdaq en heeft een market cap van meer dan $2 miljard. Het bedrijf heeft een sterk track record van groei en winstgevendheid, met inkomsten die stijgen van $3,3 miljard in 2018 tot $4,3 miljard in 2020. Het bedrijf heeft ook een sterke groei van zijn gebruikersbestand gezien, met meer dan 300 miljoen gebruikers wereldwijd.

Beurzen:
NASDAQ
Sector:
Communicatiediensten
Industrieën:
Advertentiebureaus
Ticker:
XNET
CIK:
1510593
ISIN:
US98419E1082
Website:
https://www.xunlei.com
Telefoon:
86 755 8633 8443
Herkomst:
China
Medewerkers:
918