Xcel Brands, Inc.

Laatste koersupdate: 12 jul. 24 23:00 GMT

Koers:
0,74 US$
Open:
0,70 US$
Vorige sluiten:
0,68 US$
Dagbereik:
0,68 US$ - 0,79 US$
Jaarbereik:
0,58 US$ - 2,10 US$
Winst per aandeel:
-1,09
Koers-winstverhouding:
-0,68
52 weken Prijsvork:
0,68 US$
Volume:
138.833,00 US$
Gemiddeld volume:
32.395,00 US$

Bedrijfsprofiel voor Xcel Brands, Inc.

Xcel Brands, Inc. logo

Xcel Brands, Inc., is een mediabedrijf en producent van consumentenproducten, gevestigd in New York, dat kleding, schoenen, accessoires, sieraden, huisartikelen en andere consumentenproducten ontwerpt, produceert, verkoopt, groothandelt en verkoopt. Het bedrijf werd in 2011 opgericht en heeft in de loop der jaren verschillende iconische merken verworven, zoals Isaac Mizrahi, LOGO by Lori Goldstein, Judith Ripka, Halston Brand, C Wonder en het Longaberger-merk.

Xcel Brands heeft een omni-channel retailstrategie geïmplementeerd, waaronder distributie via interactieve televisie, digitale live-streamshopping, winkelverkoop, groothandel en e-commercekanalen, waardoor hun producten gemakkelijk toegankelijk zijn voor het publiek. Het bedrijf biedt klanten ook een verscheidenheid aan diensten, zoals live-streaming, sociale media en andere marketing- en public relationsondersteuning.

Sinds de oprichting heeft Xcel Brands enorm veel succes geboekt en heeft het talrijke prijzen en erkenningen gekregen. Het bedrijf werd beloond met de Long Island Business Award 2019 voor “Retailer of the Year” en het merk Isaac Mizrahi was een belangrijk onderdeel van het “Dress for Success”-programma van de Council of Fashion Designers of America. Bovendien werd hun creatief directeur, Isaac Mizrahi, in 2014 geëerd met de Women’s Wear Daily (WWD) Award voor “Visionary Designer”. De merken van Xcel Brands zijn onder meer gepubliceerd in Vogue, Harper’s Bazaar, In Style en andere grote media.

Het bedrijf heeft ook samengewerkt met bekende winkels zoals Kohl’s, Macy’s, HSN, QVC en Nordstrom om hun productlijn verder uit te breiden en meer klanten te bereiken. Bovendien heeft Xcel Brands recentelijk de digitale wereld veroverd en heeft het een app gemaakt voor iPhone- en Android-gebruikers voor het merk Isaac Mizrahi, waarmee klanten exclusieve kortingen en aanbiedingen op de producten krijgen.

Xcel Brands is een innovatief bedrijf dat voortdurend nieuwe manieren ontwikkelt en experimenteert om producten toegankelijker en aangenamer te maken voor de klanten. Het bedrijf streeft ernaar producten van de hoogste kwaliteit te creëren en op tijd te leveren, en hun succesvolle trackrecord getuigt hiervan.

Beurzen:
NASDAQ
Sector:
Cyclische consument
Industrieën:
Kleding Fabricage
Ticker:
XELB
CIK:
1083220
ISIN:
US98400M1018
Website:
https://xcelbrands.co
Telefoon:
347 727 2474
Herkomst:
United States
Medewerkers:
84