Exela Technologies, Inc.

Laatste koersupdate: 21 mei 24 23:00 GMT

Koers:
2,75 US$
Open:
2,66 US$
Vorige sluiten:
2,66 US$
Dagbereik:
2,63 US$ - 2,79 US$
Jaarbereik:
1,83 US$ - 6,59 US$
Winst per aandeel:
-22,37
Koers-winstverhouding:
-0,12
52 weken Prijsvork:
2,42 US$
Volume:
53.582,00 US$
Gemiddeld volume:
175.288,00 US$

Bedrijfsprofiel voor Exela Technologies, Inc.

Exela Technologies, Inc. logo

Exela Technologies Inc. is een wereldwijde aanbieder van op technologie gebaseerde diensten. Het bedrijf is actief in meer dan 60 landen en is een belangrijke leverancier van transactieverwerkingsdiensten en oplossingen voor het beheer van bedrijfsinformatie. De diensten van Exela strekken zich uit over verschillende sectoren, waaronder financiële diensten, gezondheidszorg, overheid, detailhandel en juridische diensten. Exela is georganiseerd in drie bedrijfssegmenten: Information & Transaction Processing Solutions (ITPS), Healthcare Solutions (HS) en Legal & Loss Prevention Services (LLPS).

Het ITPS-segment is betrokken bij een aantal gebieden, waaronder kredietoplossingen voor hypotheken en autoleningen, bankoplossingen voor clearing, anti-witwas, sancties en interbancaire grensoverschrijdende vereffening, en schadeverzekeringsoplossingen voor het afsluiten, inschrijven, verwerken van claims en communicatie voor uitkeringsadministratie. Het biedt ook oplossingen voor betalingsverwerking en reconciliatie, geïntegreerd debiteuren- en crediteurenbeheer, documentlogistiek en locatiediensten, records management en elektronische opslag van gegevens/documenten. Daarnaast biedt het ITPS-segment software, hardware, professionele diensten en onderhoud in verband met de automatisering van informatie- en transactieverwerking.

Het segment HS biedt oplossingen voor de inkomstencyclus en geïntegreerde crediteuren- en debiteurenrekeningen, evenals informatiebeheer voor de markten van betalers en aanbieders in de gezondheidszorg. Ten slotte verwerkt het LLPS-segment juridische claims voor class action en mass action settlement administraties, met inbegrip van project management ondersteuning, kennisgeving en het bereiken van eisers. Het biedt ook gegevens- en analysediensten op het gebied van advies bij geschillen, economische en statistische analyse, diensten als getuige-deskundige en diensten voor de invordering van achterstallige rekeningen.

Exela Technologies werd opgericht in 2009 en is sindsdien uitgegroeid tot een van de grootste en meest succesvolle technologische dienstverleners wereldwijd. Het bedrijf heeft wereldwijd meer dan 8.000 werknemers en levert diensten aan meer dan 1.000 organisaties in meer dan 60 landen. Het bedrijf is erkend voor zijn innovatie en uitmuntende dienstverlening en heeft meerdere prijzen gewonnen van de International Association of Outsourcing Professionals (IAOP) en andere organisaties.

Beurzen:
NASDAQ
Sector:
Technologie
Industrieën:
Software
Ticker:
XELA
CIK:
1620179
ISIN:
US30162V1026
Website:
https://www.exelatech.com
Telefoon:
844 935 2832
Herkomst:
United States
Medewerkers:
16.500