Wolverine World Wide, Inc.

Laatste koersupdate: 29 mei 24 23:00 GMT

Koers:
13,82 US$
Open:
13,58 US$
Vorige sluiten:
13,76 US$
Dagbereik:
13,47 US$ - 13,87 US$
Jaarbereik:
7,21 US$ - 15,81 US$
Winst per aandeel:
-0,95
Koers-winstverhouding:
-14,55
52 weken Prijsvork:
11,18 US$
Volume:
657.486,00 US$
Gemiddeld volume:
913.352,00 US$

Bedrijfsprofiel voor Wolverine World Wide, Inc.

Wolverine World Wide, Inc. logo

Wolverine World Wide, Inc. is een wereldwijd erkende leider in het ontwerpen, produceren, inkopen, vermarkten, licentiëren en distribueren van lifestyle- en prestatie-schoeisel, kleding en accessoires in de Verenigde Staten, Europa, het Midden-Oosten, Afrika, het Azië-Pacific, Canada en Latijns-Amerika. Het bedrijf heeft twee segmenten, Wolverine Michigan Group en Wolverine Boston Group, die hun krachten bundelen om unieke producten te leveren in deze regio’s.

Hun portfolio met iconische en diverse lifestyle-merken omvat Bates, Cat, Chaco, Harley-Davidson, Hush Puppies, Hytest, Keds, Merrell, Saucony, Sperry, Sweaty Betty, Wolverine en Stride Rite. Ze bieden een breed scala aan schoeisel- en kledingopties, waaronder casual schoeisel en kleding, prestatie-outdoor- en atletisch schoeisel en kleding, kinderschoeisel, industriële werkschoenen en kleding, en uniformschoenen en -laarzen.

Naast hun producten heeft Wolverine een breed scala aan licentie- en distributiekansen, waaronder niet-schoeiselproducten zoals Hush Puppies-kleding, brillen, horloges, sokken, handtassen en knuffels; Wolverine-gebrande brillen en handschoenen; en Keds, Saucony en Sperry-gebrande kleding. Het bedrijf verkoopt ook varkenshuidleer onder de handelsmerken Wolverine Warrior Leather, Weather Tight en All Season Weather Leathers voor de schoenenindustrie.

Ze bieden hun producten aan een verscheidenheid aan klanten, waaronder warenhuizen, nationale ketens, catalogus- en speciaalzaken, onafhankelijke retailers, uniformwinkels en massamerk- en overheidsklanten via hun 143 winkels, evenals via derde-partijlicentiegevers en distributeurs en joint ventures. Naast hun fysieke winkels hebben ze 65 directe eCommerce-sites over de hele wereld.

Opgericht in 1883, is Wolverine World Wide, Inc. gevestigd in Rockford, Michigan, en bouwt voortdurend aan zijn positie als leider in de industrie. Het bedrijf is toegewijd aan het leveren van kwalitatief hoogwaardige, aantrekkelijke en innovatieve producten, diensten en oplossingen die de ervaring van hun klanten verbeteren en hun leven verbeteren. Ze hebben een sterke bedrijfscultuur ontwikkeld en investeren in de persoonlijke en professionele groei van hun werknemers.

Beurzen:
NYSE
Sector:
Cyclische consument
Industrieën:
Schoeisel & Accessoires
Ticker:
WWW
CIK:
0000110471
ISIN:
US9780971035
Website:
https://www.wolverineworldwide.com
Telefoon:
616 866 5500
Herkomst:
United States
Medewerkers:
4.400