TeraWulf Inc.

Laatste koersupdate: 18 jun. 24 23:00 GMT

Koers:
4,51 US$
Open:
4,33 US$
Vorige sluiten:
4,39 US$
Dagbereik:
4,10 US$ - 4,52 US$
Jaarbereik:
0,89 US$ - 4,52 US$
Winst per aandeel:
-0,22
Koers-winstverhouding:
-20,50
52 weken Prijsvork:
2,45 US$
Volume:
25.086.018,00 US$
Gemiddeld volume:
18.944.463,00 US$

Bedrijfsprofiel voor TeraWulf Inc.

TeraWulf Inc. logo

TeraWulf Inc. is een toonaangevende technologiebedrijf voor digitale activa dat producten en diensten aanbiedt gerelateerd aan bitcoin-mijnbouw en blockchain-technologie. Het bedrijf is opgericht in 2018 en is gevestigd in Easton, Maryland en is gespecialiseerd in het bouwen, bezitten en exploiteren van bitcoin-mijnbouwinstallaties. Met hun twee bitcoin-mijnbouwlocaties in New York en Pennsylvania zijn ze een belangrijke speler geworden in de bitcoin-mijnbouwindustrie met een sterke aanwezigheid in de Verenigde Staten.

Het bedrijf is trots op zijn expertise op het gebied van bitcoin-mijnbouw, blockchain-technologie en beheer van digitale activa. Met een team van ervaren ingenieurs, ontwikkelaars en strategen heeft TeraWulf Inc. in staat gesteld om de meest efficiënte en betrouwbare hardware, software en werkmethoden te ontwikkelen voor het succesvol mijnen van bitcoin en andere digitale activa.

Naast hun eigen mijnbouwinstallaties biedt TeraWulf Inc. ook andere diensten aan die verband houden met de industrie, zoals consultancy- en onderzoeksdiensten, evenals ondersteunings- en onderhoudsdiensten van hun eigen apparatuur en die van hun klanten. Dit stelt hun klanten in staat om te genieten van een naadloze mijnbouwervaring met betrouwbare, state-of-the-art technologie en ondersteuning.

Bovendien biedt het bedrijf educatieve diensten om mensen te helpen begrijpen de verschillende facetten van de digitale activa-technologie en hoe ze hun mijnbouwoperaties kunnen optimaliseren. Met hun uitgebreide trainingsmateriaal en expertseminars zijn ze toegewijd om hun klanten te helpen het meeste uit hun digitale activa-operaties te halen.

TeraWulf Inc. heeft zichzelf gevestigd als een toonaangevende technologieleverancier voor digitale activa in de Verenigde Staten. Met hun toewijding om betrouwbare hardware, software en werkmethoden te bieden, evenals hun toewijding om de massa’s te onderwijzen over digitale activa, zijn ze een sleutelspeler geworden in de industrie. Ze zijn opgenomen in grote publicaties zoals The Wall Street Journal en Forbes, evenals vele industriële evenementen, waardoor ze een hoge zichtbaarheid binnen de gemeenschap kunnen behouden. Ze hebben ook een octrooi voor hun innovatieve blockchain-technologie. Onlangs opende het bedrijf hun eerste internationale kantoor in Rio de Janeiro, Brazilië om hun wereldwijde klantenbestand beter te bedienen. Met de opening van dit kantoor streven ze ernaar hun klantenbestand in Latijns-Amerika te vergroten en hun aanwezigheid in de digitale activa-technologie-industrie verder te consolideren.

Beurzen:
NASDAQ
Sector:
Financiële diensten
Industrieën:
Kapitaalmarkt
Ticker:
WULF
CIK:
1083301
ISIN:
US88080T1043
Website:
https://www.terawulf.com
Telefoon:
410 770 9500
Herkomst:
United States
Medewerkers:
6