Willis Towers Watson Public Limited Company

Laatste koersupdate: 18 jun. 24 23:00 GMT

Koers:
255,48 US$
Open:
256,74 US$
Vorige sluiten:
256,48 US$
Dagbereik:
255,05 US$ - 257,57 US$
Jaarbereik:
195,29 US$ - 278,86 US$
Winst per aandeel:
9,90
Koers-winstverhouding:
25,81
52 weken Prijsvork:
256,40 US$
Volume:
495.314,00 US$
Gemiddeld volume:
438.311,00 US$

Bedrijfsprofiel voor Willis Towers Watson Public Limited Company

Willis Towers Watson Public Limited Company logo

Willis Towers Watson Public Limited Company is een toonaangevend advies-, bemiddelings- en oplossingenbedrijf dat wereldwijd actief is. Het is gevestigd in Londen, het Verenigd Koninkrijk en werd opgericht in 1828, waardoor het een van de oudste bedrijven ter wereld is. Het bedrijf biedt een breed scala aan diensten, verdeeld in twee hoofdsegmenten: Gezondheid, Welvaart en Carrière; en Risico en Bemiddeling.

Het segment Gezondheid, Welvaart en Carrière omvat actuariële ondersteuning, planningsontwerp en administratieve diensten voor traditionele pensioen- en pensioenspaarplannen, planbeheerconsulting, bemiddeling en administratieve diensten voor gezondheids- en groepsvoordeelprogramma’s, en uitbestedingsdiensten voor voordelen. Het biedt ook advies, gegevens, software en producten om de totale beloningen en talentkwesties van klanten aan te pakken.

Het segment Risico en Bemiddeling biedt risicoadvies, verzekeringsbemiddeling en consultancydiensten op het gebied van eigendom en ongevallen, luchtvaart, bouw en marine. Het biedt ook investeringsconsulting en discretionaire beheerdiensten aan verzekerings- en herverzekeringsmaatschappijen, verzekeringsconsulting en technologie, risico- en kapitaalbeheer, prijszetting en voorspellende modellering, financiële en regelgevende rapportage, financiële en kapitaalmodellering, fusie en overname, uitbesteding en bedrijfsbeheerdiensten, groothandel verzekeringsbemiddelingsdiensten aan detailhandelaren en groothandelaren, en underwriting en kapitaalbeheer, kapitaalmarkt, en advies- en bemiddelingsdiensten.

Daarnaast biedt het bedrijf primaire medische en aanvullende uitwisselings- en uitbestedingsdiensten aan actieve werknemers en gepensioneerden in de groeps- en individuele markten, en levert het zorg- en vergoedingsrekeningen, waaronder gezondheidsspaarrekeningen, gezondheidsvergoedingsregelingen, flexibele uitgavenrekeningen en andere consumentgerichte rekeningen.

Willis Towers Watson Public Limited Company heeft een lange en rijke geschiedenis van het leveren van uitstekende diensten aan haar klanten. Het is erkend voor zijn toewijding aan duurzaamheid en verantwoordelijkheid, en is door het Ethisphere Instituut 10 jaar op rij uitgeroepen tot een van de meest ethische bedrijven ter wereld. Het bedrijf is ook lid van het Global Compact van de Verenigde Naties, een initiatief dat bedrijven aanmoedigt om duurzame en sociaal verantwoorde beleidslijnen aan te nemen.

Beurzen:
NASDAQ
Sector:
Financiële diensten
Industrieën:
Verzekeringsmakelaars
Ticker:
WTW
CIK:
0001140536
ISIN:
IE00BDB6Q211
Website:
https://www.willistowerswatson.com
Telefoon:
44 20 3124 6000
Herkomst:
United Kingdom
Medewerkers:
44.000