Worldline SA

Laatste koersupdate: 21 mei 24 18:35 GMT

Koers:
11,48 €
Open:
11,62 €
Vorige sluiten:
11,78 €
Dagbereik:
11,28 € - 11,66 €
Jaarbereik:
9,01 € - 41,36 €
Winst per aandeel:
-2,90
Koers-winstverhouding:
-3,96
52 weken Prijsvork:
10,86 €
Volume:
1.267.366,00 €
Gemiddeld volume:
1.664.144,00 €

Bedrijfsprofiel voor Worldline SA

Worldline SA logo

Worldline SA is de Europese marktleider voor betalingsdiensten en de wereldwijde nummer 4. Het biedt zijn diensten aan in vele landen ter wereld, waaronder Frankrijk, de rest van Europa en internationaal. Het bedrijf werd in 1973 opgericht als Atos Worldline S.A.S. en veranderde zijn naam in Worldline SA in april 2014. Het hoofdkantoor is gevestigd in Puteaux, Frankrijk, en levert betalings- en transactiediensten aan financiële instellingen, handelaren, bedrijven en overheidsinstellingen.

Worldline SA is actief via drie grote segmenten. Het segment Merchant Services biedt een scala aan betaaloplossingen, waaronder commercial acquiring, terminal, omnichannel betalingsacceptatie, private label kaart- en loyaliteitsdiensten en digitale retaildiensten. Het segment Financial Services biedt issuing processing, acquiring processing, digitaal en mobiel bankieren, back-office betalingsverwerking, clearing en settlement, en beheer van handelsorders en financiële datadiensten, alsmede oplossingen voor frauderisicobeheer, ATM-beheer, vertrouwde authenticatie en licenties voor betalingssoftware. Het segment Mobility & e-Transactional Services levert oplossingen en diensten voor vertrouwde digitalisering, e-ticketing, e-consument en mobiliteit, klantenbetrokkenheid en mobiliteit en traceerbaarheid, evenals digitale identiteit, digitale handtekening en clouddiensten.

Worldline SA is een wereldwijde technologieleider en levert diensten en oplossingen aan klanten in meer dan 40 landen. Het is een belangrijke innovator in de betalings- en transactiesector, met een breed scala aan oplossingen om aan de behoeften van de markt te voldoen. Het bedrijf investeert voortdurend in onderzoek, ontwikkeling en overnames om aan de top van de sector te blijven. Worldline SA biedt een end-to-end portfolio van diensten en oplossingen, van betalingen in de winkel en online, tot acquiring, verwerking, financiële en e-transactiediensten. Het biedt ook uitgebreide beheerde diensten en diensten met toegevoegde waarde, zoals fraudepreventie, loyaliteitsoplossingen en digitale identiteitsverificatie.

Beurzen:
EURONEXT
Sector:
Technologie
Industrieën:
Software
Ticker:
WLN.PA
ISIN:
FR0011981968
Website:
https://www.worldline.com
Telefoon:
33 1 34 34 95 95
Herkomst:
France
Medewerkers:
21.363