Workhorse Group Inc.

Laatste koersupdate: 29 mei 24 23:00 GMT

Koers:
0,19 US$
Open:
0,21 US$
Vorige sluiten:
0,21 US$
Dagbereik:
0,19 US$ - 0,21 US$
Jaarbereik:
0,15 US$ - 1,36 US$
Winst per aandeel:
-0,54
Koers-winstverhouding:
-0,35
52 weken Prijsvork:
0,20 US$
Volume:
7.378.598,00 US$
Gemiddeld volume:
16.139.340,00 US$

Bedrijfsprofiel voor Workhorse Group Inc.

Workhorse Group Inc. logo

Workhorse Group Inc. is een technologiebedrijf dat zich bezighoudt met het ontwerp, de productie en de verkoop van emissievrije bedrijfsvoertuigen, luchtbezorgingstoepassingen en speciaal gebouwde onbemande luchtsystemen (UAS). Het bedrijf, voorheen bekend als AMP Holding Inc., werd opgericht in 2007 en heeft zijn hoofdkantoor in Loveland, Ohio.

Workhorse Group Inc. produceert elektrische en range-extended middelgrote bestelwagens onder het merk Workhorse. Het biedt ook Metron aan, een toepassing voor luchtlevering die de prestaties van verschillende ingezette voertuigen bijhoudt. Het bedrijf heeft een speciaal ontworpen, volledig elektrisch drone-systeem genaamd HorseFly Unmanned Aerial System (UAS).

Workhorse Group Inc. biedt klanten geoptimaliseerde diensten voor retailbezorging die de leveringskosten en schade aan pakketten beperken. Het heeft geavanceerde batterijsystemen die integreren met voertuigen om luchtvervuiling te verminderen en de efficiëntie te verhogen. De producten van Workhorse Group Inc. worden gebruikt in verschillende sectoren, waaronder pakketbezorging, transport, foodservice en logistieke operaties. Daarnaast heeft het bedrijf een gepatenteerd cloudgebaseerd telematicasysteem ontwikkeld dat real-time toegang biedt tot gegevens en andere bedrijfskritische informatie.

Workhorse Group Inc. zet zich in voor de overgang naar emissievrije bedrijfsvoertuigen en het verminderen van de afhankelijkheid van fossiele brandstoffen. Het bedrijf is bezig met de lancering van zijn eerste volledig elektrische bedrijfsvoertuig, de W-15 Pickup Truck, de eerste volledig elektrische pickup met verlengde actieradius in zijn soort. De W-15 zal naar verwachting een actieradius tot 80 mijl per lading bieden en heeft een laadvermogen van 2.200 pond.

Workhorse Group Inc. werkt samen met veel toonaangevende bedrijven in de transport- en energiesector. Het werkt samen met Ryder System Inc. voor het leveren van leveringsdiensten aan bestaande klanten. Het bedrijf werkt ook samen met Panasonic Corporation om een nieuwe lijn ultracondensatoren te ontwikkelen voor een efficiënter energieopslagsysteem voor elektrische voertuigen. Daarnaast is Workhorse Group Inc. een strategisch partnerschap aangegaan met Lordstown Motors Corporation voor de ontwikkeling van de Endurance elektrische pick-up truck.

Beurzen:
NASDAQ
Sector:
Cyclische consument
Industrieën:
Autofabrikanten
Ticker:
WKHS
CIK:
1425287
ISIN:
US98138J2069
Website:
https://www.workhorse.com
Telefoon:
513 360 4704
Herkomst:
United States
Medewerkers:
221