ContextLogic Inc.

Laatste koersupdate: 22 apr. 24 23:00 GMT

Koers:
5,86 US$
Open:
5,81 US$
Vorige sluiten:
5,84 US$
Dagbereik:
5,73 US$ - 5,91 US$
Jaarbereik:
3,55 US$ - 9,90 US$
Winst per aandeel:
-13,36
Koers-winstverhouding:
-0,44
52 weken Prijsvork:
5,93 US$
Volume:
965.348,00 US$
Gemiddeld volume:
1.116.977,00 US$

Bedrijfsprofiel voor ContextLogic Inc.

ContextLogic Inc. logo

ContextLogic Inc. is als mobiel e-commercebedrijf actief in Europa, Noord-Amerika, Zuid-Amerika en internationaal. Het bedrijf exploiteert Wish, een e-commerce platform dat gebruikers verbindt met handelaren. Het biedt ook marktplaats- en logistieke diensten aan handelaren. Het bedrijf is opgericht in 2010 en heeft zijn hoofdkantoor in San Francisco, Californië.

Beurzen:
NASDAQ
Sector:
Cyclische consument
Industrieën:
Detailhandel via internet
Ticker:
WISH
CIK:
1822250
ISIN:
US21077C1071
Website:
https://www.wish.com
Telefoon:
415 432 7323
Herkomst:
United States
Medewerkers:
1.218

ContextLogic Inc. Nieuws

ContextLogic Ontslagen 2023: Wat u moet weten over de laatste ontslagen bij WISH

ContextLogic Ontslagen 2023: Wat u moet weten over de laatste ontslagen bij WISH

InvestorPlace

De ontslagen bij ContextLogic (NASDAQ: WISH ) zijn in aantocht nu het bedrijf achter het e-commerce platform Wish banen schrapt! Door deze ontslagen zal ContextLogic haar personeelsbestand met 17% verminderen, wat neerkomt op 150 werknemers.

Waarom het aandeel ContextLogic (WISH) vandaag met 5% daalt

Waarom het aandeel ContextLogic (WISH) vandaag met 5% daalt

InvestorPlace

Een van de grote neerwaartse bewegingen op de markt van vandaag is het populaire e-commerce platform ContextLogic (NASDAQ: WISH ). Aandelen van WISH zijn op het moment van schrijven met meer dan 5% gedaald op het nieuws dat populaire Twitter influencers werden beschuldigd van het uitvoeren van een vermeende pump-and-dump regeling van $100 miljoen.

Pennystocks kopen onder $1? Wat u moet weten

Pennystocks kopen onder $1? Wat u moet weten

PennyStocks

Hoe te handelen onder $1 penny stocks Het bericht Penny Stocks kopen onder $1? Wat u moet weten verscheen eerst op Penny Stocks to Buy, Picks, News and Information | PennyStocks.com.

ContextLogic Inc. (WISH) Q3 2022 Earnings Call Transcript

ContextLogic Inc. (WISH) Q3 2022 Earnings Call Transcript

Seeking Alpha

ContextLogic Inc. (NASDAQ:WISH ) Q3 2022 Earnings Conference Call 9 november 2022 5:00 PM ET Bedrijfsdeelnemers Randy Scherago - Vice President-Investor Relations Joe Yan - Interim Chief Executive Officer Vivian Liu - Chief Financial Officer en Chief Operating Officer Conference Call Participants Kunal Madhukar - UBS Laura Champine - Loop Capital Steven McDermott - Bank of America Operator Goedendag en bedankt voor uw komst. Welkom bij de Wish Earnings Call voor het derde kwartaal van 2022.

ContextLogic Inc. (WISH) rapporteert derdekwartaalverlies, overtreft omzetramingen

ContextLogic Inc. (WISH) rapporteert derdekwartaalverlies, overtreft omzetramingen

Zacks Investment Research

ContextLogic Inc. (WISH) leverde voor het kwartaal dat eindigde in september 2022 winst- en omzetverwachtingen op van respectievelijk 6,25% en 5,01%. Geven de cijfers aanwijzingen voor wat het aandeel te wachten staat?

3 aandelen die slimme beleggers met geen mogelijkheid mogen aanraken

3 aandelen die slimme beleggers met geen mogelijkheid mogen aanraken

InvestorPlace

Er is een gerede kans dat elke aandelenbelegging momenteel in waarde zal dalen. De Federal Reserve heeft onlangs zijn vierde opeenvolgende renteverhoging van 75 basispunten (0,75%) doorgevoerd.

ContextLogic Inc. Persberichten

Wenst deel te nemen aan 25 e jaarlijkse needham virtuele groeiconferentie

San francisco, jan. 03, 2023 ( globe newswire) contextlogic inc. ( d b a wish) ( nasdaq wish), een van ' s werelds grootste platforms voor mobiele e commerce, heeft vandaag aangekondigd dat zijn managementteam van plan is deel te nemen aan de 25 e jaarlijkse needham virtual growth conference op donderdag 12 januari 2023.

Wish zet plannen uiteen om verzendkosten voor kopers te verlagen

San francisco ( business wire ) contextlogic inc. ( d b a wish) ( nasdaq wish), een van ' s werelds grootste mobiele e commerce platforms, kondigde vandaag tijdens haar 2022 global merchant summit haar hernieuwde focus aan op het verbeteren van de klantervaring, het verdiepen van merchant relaties en het bereiken van operational excellence.

Uit onderzoek naar wensgeschenken blijkt dat de meerderheid de geforceerde glimlach als reactie op slechte geschenken onder de knie heeft

San francisco ( business wire ) contextlogic inc. ( d b a wish) ( nasdaq wish) heeft vandaag de resultaten bekendgemaakt van zijn wereldwijde onderzoek naar geschenken voor de feestdagen en daaruit blijkt dat, hoewel een meerderheid van de mensen in het verleden slechte geschenken heeft ontvangen, de meesten vinden dat ze zich niet schuldig maken aan het geven van slechte geschenken. het wereldwijde onderzoek onderzocht de inzichten van consumenten over het geven en ontvangen van cadeaus, samen met de reacties van consumenten WAN neer ze een slecht cadeau krijgen.

Wish kondigt inducement grants aan onder nasdaq listing rule 5635( c)(4)

San francisco ( business wire) contextlogic inc. ( d b a wish) ( nasdaq wish), een van ' s werelds grootste mobiele e commerce platforms, heeft vandaag aangekondigd, zoals vereist door nasdaq listing rule 5635( c)(4), de toekenning van inducement awards onder wish' s 2022 new employee incentive plan ( het " inducement plan") aan 42 nieuwe werknemers, met ingang van 2 november 2022.

Wil inhouding voortzetten om proces ter vermindering van verwatering van aandelen door restricted share units ( rsus) en werknemersopties te dekken

San francisco ( business wire) contextlogic inc. ( d b a wish of het " bedrijf") ( nasdaq wish), een van ' s werelds grootste platforms voor mobiele e commerce, kondigde vandaag aan dat het bedrijf doorgaat met het inhouden ter dekking van de afwikkeling van restricted share units ( rsus) en de uitoefening van opties. deze behandeling vermindert het anders extra verwaterende effect van rsus afwikkelingen en optie uitoefeningen doordat de onderneming contant geld gebruikt om de bronbelasting voor werknemers te dekken. de vennootschap