Wheeler Real Estate Investment Trust, Inc.

Laatste koersupdate: 21 mei 24 23:00 GMT

Koers:
2,20 US$
Open:
2,27 US$
Vorige sluiten:
2,25 US$
Dagbereik:
2,14 US$ - 2,44 US$
Jaarbereik:
2,14 US$ - 226,08 US$
Winst per aandeel:
17,76
Koers-winstverhouding:
0,12
52 weken Prijsvork:
3,60 US$
Volume:
74.745,00 US$
Gemiddeld volume:
20.170,00 US$

Bedrijfsprofiel voor Wheeler Real Estate Investment Trust, Inc.

Wheeler Real Estate Investment Trust, Inc. logo

Wheeler Real Estate Investment Trust, Inc., (NASDAQ: WHLR) is een beursgenoteerd vastgoedbeleggingsfonds met hoofdkantoor in Virginia Beach, VA. Het bedrijf werd opgericht in 2014 en richt zich op het verwerven en bezitten van inkomsten genererende, detailhandelspanden met een nadruk op winkelcentra met een supermarktanker. Momenteel bestaat het portefeuille van het bedrijf uit ongeveer 14 miljoen vierkante meter verhuurbaar oppervlakte in 45 staten.

Naast eigendomsverwervingen en -onttrekkingen biedt Wheeler Real Estate Investment Trust, Inc. ook activa- en pandbeheerservices aan huurders en beleggers via hun Strategic Property Fund. De fonds bezit meer dan 8 miljoen vierkante meter verhuurbaar oppervlakte en werkt aan het maximaliseren van de waarde namens zijn beleggers terwijl het huurders een uitstekende service biedt.

Wheeler Real Estate Investment Trust, Inc. is een volledig geïntegreerd en zelfbeheerd vastgoedbeleggingsfonds. Het bedrijf wordt beheerd door zijn raad van bestuur en uitvoerende functionarissen, die langdurige ervaren vastgoedprofessionals zijn. Met hun expertise is het bedrijf in staat om hoogwaardige diensten te leveren aan hun beleggers en huurders.

Naast hun strategisch vastgoedfonds bezit Wheeler Real Estate Investment Trust, Inc. ook enkele regionale winkelcentra die een verscheidenheid aan diensten aan hun huurders bieden, waaronder detailhandel, kantoor- en medische ruimte. Deze winkelcentra worden eigendom en beheerd met als doel uitstekende klantenservice te bieden, een gevoel van gemeenschap te creëren en faciliteiten aan het publiek te bieden.

Het bedrijf is toegewijd aan het leveren van sterke financiële resultaten aan aandeelhouders, krachtig activabeheer aan huurders en uitstekende service aan beleggers. Het bedrijf is toegewijd aan duurzame praktijken, waarbij ze hun groene initiatieven gebruiken om hun koolstofvoetafdruk te verminderen en rendementen te genereren door energie-efficiëntie. Wheeler Real Estate Investment Trust, Inc. is ook gericht op het uitbreiden van hun portefeuille om nieuwe markten in de VS en het buitenland te bereiken.

Sinds de oprichting is Wheeler Real Estate Investment Trust, Inc. exponentieel gegroeid en heeft het momenteel meer dan $2 miljard aan activa onder beheer. Het bedrijf is goed gepositioneerd om waarde te maximaliseren voor hun beleggers, huurders en klanten. Met hun ervaren executive team is het bedrijf goed uitgerust om de voortdurend veranderende dynamiek van de vastgoedmarkt aan te kunnen. Terwijl het bedrijf blijft groeien en uitbreiden, blijven ze toegewijd aan hun kernwaarden, het bieden van superieure service en het creëren van waarde voor alle belanghebbenden.

Beurzen:
NASDAQ
Sector:
Vastgoed
Industrieën:
REIT
Ticker:
WHLR
CIK:
0001527541
ISIN:
US9630257056
Website:
https://www.whlr.us
Telefoon:
757-627-9088
Herkomst:
United States
Medewerkers:
36