Wilhelmina International, Inc.

Laatste koersupdate: 21 mei 24 23:00 GMT

Koers:
5,16 US$
Open:
4,99 US$
Vorige sluiten:
4,94 US$
Dagbereik:
4,95 US$ - 5,20 US$
Jaarbereik:
3,28 US$ - 7,62 US$
Winst per aandeel:
0,08
Koers-winstverhouding:
64,44
52 weken Prijsvork:
4,74 US$
Volume:
7.779,00 US$
Gemiddeld volume:
17.941,00 US$

Bedrijfsprofiel voor Wilhelmina International, Inc.

Wilhelmina International, Inc. logo

Wilhelmina International, Inc. is een toonaangevend managementbedrijf voor modemodellen dat sinds 1967 actief is. Het bedrijf is gespecialiseerd in de vertegenwoordiging en het beheer van modellen, entertainers, atleten en ander talent voor verschillende klanten. Het bedrijf staat bekend om het leveren van modeltalent en social media influencer-diensten aan klanten zoals reclamebureaus, merkartikelenbedrijven, modeontwerpers, internetsites, detailhandelaren, warenhuizen, productcatalogi en tijdschriftpublicaties. Wilhelmina is ook betrokken bij het in licentie geven van de Wilhelminanaam aan derden, zoals modellenbureaus; royalty’s voor televisiesyndicaten en contracten voor productieseries; en activiteiten op het gebied van celebritymanagement, evenals modellenwedstrijden.

Wilhelmina International heeft haar hoofdkantoor in Dallas, Texas en heeft kantoren in Los Angeles, Miami en Londen. Het bedrijf heeft ook een netwerk van licentiehouders in verschillende lokale markten in de Verenigde Staten en internationaal, waaronder Europa, Azië en Australië. Wilhelmina staat bekend om haar innovatieve benadering van de mode-industrie en loopt al meer dan 50 jaar voorop in deze industrie.

Het bedrijf is betrokken geweest bij talrijke spraakmakende campagnes voor topmodemerken, waaronder Calvin Klein, Gucci en Prada. Wilhelmina is sinds 2014 het exclusieve modellenmanagementbureau voor de Sports Illustrated Swimsuit Issue en heeft enkele van ’s werelds meest herkenbare modellen vertegenwoordigd, zoals Gigi Hadid, Karlie Kloss en Ashley Graham. Wilhelmina is ook het exclusieve modellenbureau voor de Victoria’s Secret Fashion Show en heeft een aantal van ’s werelds beste supermodellen vertegenwoordigd, waaronder Gisele Bündchen, Adriana Lima en Alessandra Ambrosio.

Wilhelmina International is toonaangevend in de mode-industrie en is erkend door tal van organisaties en publicaties. In 2018 werd het bedrijf door Fast Company uitgeroepen tot een van de “Most Innovative Companies” en in 2019 tot een van de “Most Admired Companies” door Fortune. Wilhelmina is ook erkend door de Council of Fashion Designers of America (CFDA) voor haar werk in de mode-industrie.

Beurzen:
NASDAQ
Sector:
Industrie
Industrieën:
Speciale zakelijke diensten
Ticker:
WHLM
CIK:
0001013706
ISIN:
US9682352003
Website:
https://www.wilhelmina.com
Telefoon:
214 661 7488
Herkomst:
United States
Medewerkers:
80