Westwood Holdings Group, Inc.

Laatste koersupdate: 12 jul. 24 23:00 GMT

Koers:
12,69 US$
Open:
12,35 US$
Vorige sluiten:
12,24 US$
Dagbereik:
12,16 US$ - 12,69 US$
Jaarbereik:
8,91 US$ - 13,63 US$
Winst per aandeel:
1,35
Koers-winstverhouding:
9,40
52 weken Prijsvork:
12,22 US$
Volume:
4.597,00 US$
Gemiddeld volume:
11.147,00 US$

Bedrijfsprofiel voor Westwood Holdings Group, Inc.

Westwood Holdings Group, Inc. logo

Westwood Holdings Group, Inc. is een investerings- en vermogensbeheerbedrijf dat werkt om zijn klanten een uitgebreid aanbod aan diensten te bieden. Westwood Holdings Group, Inc. is in 1983 opgericht en heeft zijn hoofdkantoor in Dallas, Texas, en is uitgegroeid tot een beursgenoteerd bedrijf op de New York Stock Exchange (NYSE: WHG).

Het bedrijf is actief in twee segmenten, Advisory en Trust. Het adviessegment biedt investeringsadvies aan een breed scala aan klanten, waaronder bedrijfspensioenplannen, openbare pensioenplannen, fondsen, stichtingen, individuen en de Westwood Funds. Bovendien biedt Westwood Holdings Group sub-adviesdiensten aan beleggingsfondsen en gepoolde beleggingsvoertuigen. Aan de andere kant biedt het Trust-segment trust- en bewaardiensten aan, evenals deelname aan gemeenschappelijke trustfondsen die het sponsort voor instellingen en vermogende particulieren.

Westwood Holdings Group, Inc. heeft een lange staat van dienst op het gebied van vermogensbeheer en investeringsdiensten. Via zijn dochterondernemingen beheert het bedrijf meer dan 11 miljard dollar aan activa, per 31 december 2020, en biedt klanten een volledig scala aan diensten, waaronder vermogensbeheer, pensioenplanning en andere adviesdiensten.

Westwood Holdings Group, Inc. is toegewijd aan het leveren van uitstekende investeringsresultaten en klantenservice. Het bedrijf heeft een team van ervaren professionals en experts in dienst, die gespecialiseerd zijn in het bieden van op maat gemaakte oplossingen voor hun klanten. Om haar klanten te helpen hun financiële doelen te bereiken, maakt Westwood Holdings Group, Inc. gebruik van een breed scala aan strategieën en activaklassen, waaronder aandelen, vastrentende waarden en contante instrumenten. Het bedrijf biedt ook zijn klanten portefeuillebeheer, erfrecht, onderwijsplanning en belastingplanning.

Naast zijn investerings- en vermogensbeheerdiensten is Westwood Holdings Group, Inc. toegewijd aan het bieden van uitstekende klantenservice. Het bedrijf maakt gebruik van een team van klantenservice-medewerkers, die telefonisch of per e-mail beschikbaar zijn om eventuele vragen te beantwoorden en eventuele zorgen van klanten aan te pakken. Bovendien biedt Westwood Holdings Group, Inc. klanten toegang tot een breed scala aan online tools, waaronder accountmonitoring en -beheer, evenals portefeuillebewaking.

Beurzen:
NYSE
Sector:
Financiële diensten
Industrieën:
Kapitaalmarkt
Ticker:
WHG
CIK:
0001165002
ISIN:
US9617651040
Website:
https://www.westwoodgroup.com
Telefoon:
214-756-6900
Herkomst:
United States
Medewerkers:
130