Welltower Inc.

Laatste koersupdate: 21 mei 24 23:00 GMT

Koers:
101,10 US$
Open:
100,82 US$
Vorige sluiten:
100,84 US$
Dagbereik:
100,37 US$ - 101,34 US$
Jaarbereik:
72,47 US$ - 102,15 US$
Winst per aandeel:
0,86
Koers-winstverhouding:
117,56
52 weken Prijsvork:
93,81 US$
Volume:
1.472.516,00 US$
Gemiddeld volume:
2.526.138,00 US$

Bedrijfsprofiel voor Welltower Inc.

Welltower Inc. logo

Welltower Inc. (NYSE:WELL) is een toonaangevende vastgoedbeleggingsmaatschappij (REIT) in de gezondheidszorg, gevestigd in Toledo, Ohio, met als doel waarde te leveren aan gezondheidssystemen, exploitanten van seniorenwoningen en aanbieders van post-acute zorg. Welltower Inc. is in 1970 opgericht en is uitgegroeid tot een van de grootste REITs in de Verenigde Staten, met een gediversifieerde portefeuille aan eigendommen in alle sectoren van de gezondheidszorg vastgoedmarkt.

Welltower bezit belangen in eigendommen in de Verenigde Staten, Canada en het Verenigd Koninkrijk, met de nadruk op de sectoren seniorenwoningen en post-acute zorg. De strategische investeringen van het bedrijf zijn afgestemd op de veranderende landschap van de gezondheidszorg en omvatten een verscheidenheid aan eigendomstypes, zoals seniorenwoningen, verpleeghuizen, medische kantoren, poliklinieken en andere speciale gezondheidszorginfrastructuur. Welltower Inc. is ook sterk betrokken bij de ontwikkeling en herontwikkeling van eigendommen die voldoen aan de groeiende vraag naar kwalitatief goede gezondheidszorg.

Het bedrijf streeft ernaar de gezondheidszorgervaring te verrijken door moderne faciliteiten, technologie, operationele mogelijkheden en service modellen aan te bieden aan gezondheidssystemen, exploitanten en aanbieders. Welltower Inc. is lid van de S&P 500, een index van de 500 grootste beursgenoteerde bedrijven in de Verenigde Staten. Het bedrijf is toegewijd aan het creëren van waarde voor zijn aandeelhouders door te investeren in gezondheidszorginfrastructuur door middel van ontwikkeling, acquisities en joint ventures. In 2020 heeft het bedrijf meer dan $2 miljard aan ontwikkelingsverplichtingen gesecureerd en heeft het verschillende strategische joint venture-partnerschappen aangekondigd.

De strategische investeringen van Welltower hebben zich bewezen als voordelig voor de gezondheidssystemen en exploitanten waarmee het bedrijf werkt. Het bedrijf heeft zijn concurrenten in de branche consistent overtroffen door zijn netto bedrijfsinkomen voortdurend te verhogen en zijn fondsen uit operationele activiteiten te verhogen. Deze investeringen hebben ook geleid tot meer flexibiliteit en winstgevendheid voor de gezondheidssystemen en exploitanten.

Welltower Inc. heeft ook deelgenomen aan tal van filantropische initiatieven, zoals het bieden van ondersteuning aan een verscheidenheid aan organisaties in de gemeenschappen binnen haar portefeuille van eigendommen. Door middel van haar liefdadigheidsbijdragen heeft het bedrijf onderdak verstrekt aan dakloze veteranen, ondersteuning geboden aan educatieve programma’s en geïnvesteerd in lokale gezondheidszorginitiatieven. Deze inspanningen benadrukken de toewijding van het bedrijf aan de gezondheid en het welzijn van de gemeenschappen waarin het

Beurzen:
NYSE
Sector:
Vastgoed
Industrieën:
REIT
Ticker:
WELL
CIK:
0000766704
ISIN:
US95040Q1040
Website:
https://www.welltower.com
Telefoon:
419-247-2800
Herkomst:
United States
Medewerkers:
464