Warehouses De Pauw

Laatste koersupdate: 18 jun. 24 18:36 GMT

Koers:
25,52 €
Open:
25,54 €
Vorige sluiten:
25,34 €
Dagbereik:
25,38 € - 25,70 €
Jaarbereik:
22,16 € - 28,94 €
Winst per aandeel:
0,11
Koers-winstverhouding:
232,00
52 weken Prijsvork:
26,07 €
Volume:
189.810,00 €
Gemiddeld volume:
272.952,00 €

Bedrijfsprofiel voor Warehouses De Pauw

Warehouses De Pauw logo

WDP is een toonaangevende Europese logistiek vastgoedspeler wiens missie is om waarde te creëren en te beheren door het ontwikkelen, verhuren en investeren in moderne, duurzame en gebruiksvriendelijke logistieke ruimtes. Het bedrijf werd in 2003 in België opgericht en vandaag is het de grootste logistieke ontwikkelaar, belegger en exploitant in de Benelux en breidt het zich snel uit.

Met een portefeuille van meer dan 5 miljoen m² verdeeld over 250 locaties in 6 landen biedt WDP haar klanten de juiste logistieke oplossing, snel en efficiënt. Per 2020 bedroeg de netto vermogenswaarde van het bedrijf meer dan 4 miljard euro. De portefeuille is gericht op magazijnen, logistieke hubs en kantoorruimtes, waarbij rekening wordt gehouden met een innovatieve visie op toekomstige logistieke behoeften.

De duurzame toekomst van WDP is de hoeksteen van de strategie. Om aan de behoeften en verwachtingen van de klanten te voldoen, richt WDP zich op innovatie, duurzaamheid, hogere efficiëntie en gebruiksvriendelijkere logistieke ruimtes. Het bedrijf heeft zich ertoe verbonden om de CO2-uitstoot, afval en energieverbruik te verminderen en werd in 2020 koolstofneutraal. WDP zorgt voor een duurzame aanpak bij alle ontwikkelingsprojecten, evenals bij lopende operaties.

De doelstellingen van de organisatie stoppen niet bij koolstofneutraliteit. WDP is toegewijd aan het ontwikkelen en investeren in duurzame bouw- en renovatieprojecten. Energie-efficiëntie en groene technologie, zoals hoogrendementsverlichting, geavanceerde HVAC-systemen, zonnepanelen en andere hernieuwbare energiebronnen, worden in alle WDP-projecten geïntegreerd. Bovendien is WDP toegewijd aan Carbon Offsetting, wat betekent dat de door de organisatie en haar klanten gegenereerde CO2-uitstoot wordt gecompenseerd via duurzaamheidspartners.

WDP is ook betrokken bij verschillende sociale initiatieven, zoals ‘Growing Together’, een initiatief dat technische en financiële ondersteuning biedt aan lokale overheden en bedrijven om hun lokale stedelijke gebieden te herdefiniëren en te ontwikkelen. Daarnaast ondersteunt WDP tal van andere sociale initiatieven, zoals ‘Give the Food Away’, gericht op het verstrekken van voedsel aan mensen in nood, of ‘Shelter’, gericht op het helpen van daklozen in België. Met deze initiatieven streeft WDP ernaar een maatschappelijk verantwoord bedrijf te zijn.

De internationale expansiestrategie van WDP richt zich op het bieden van een geïntegreerde logistiek vastgoedoplossing aan haar klanten. Met een belangrijke aanwezigheid in de Benelux en een groeiende aanwezigheid in Duitsland, Frankrijk, Roemenië en Luxemburg, zoekt de organisatie voortdurend naar nieuwe kansen om haar portefeuille in Europa uit te breiden. Bovend

Beurzen:
EURONEXT
Sector:
Vastgoed
Industrieën:
REIT
Ticker:
WDP.BR
ISIN:
BE0974349814
Website:
https://www.wdp.eu
Telefoon:
32 5 233 84 00
Herkomst:
Belgium
Medewerkers:
89