VivoPower International PLC

Laatste koersupdate: 18 jul. 24 23:00 GMT

Koers:
2,57 US$
Open:
2,70 US$
Vorige sluiten:
2,72 US$
Dagbereik:
2,50 US$ - 2,77 US$
Jaarbereik:
1,02 US$ - 9,90 US$
Winst per aandeel:
-6,72
Koers-winstverhouding:
-0,38
52 weken Prijsvork:
2,53 US$
Volume:
230.703,00 US$
Gemiddeld volume:
2.009.328,00 US$

Bedrijfsprofiel voor VivoPower International PLC

VivoPower International PLC logo

VivoPower International PLC is een toonaangevende internationale leverancier van duurzame energieoplossingen, opgericht in 2014 en gevestigd in Londen, Verenigd Koninkrijk. Het bedrijf opereert in vier primaire segmenten: Critical Power Services, Elektrische Voertuigen, Duurzame Energieoplossingen en Zonne-ontwikkeling. Critical Power Services biedt oplossingen voor generatie en distributie van energie-infrastructuur, waaronder het ontwerp, de levering, installatie en onderhoud van kracht- en besturingssystemen aan klanten in een aantal sectoren. Elektrische Voertuigen ontwerpt en bouwt robuuste lichte elektrische voertuigoplossingen voor klanten in de mijnbouw, infrastructuur, nutsbedrijven en overheidsdiensten. Het segment Duurzame Energieoplossingen is gespecialiseerd in het ontwerp, de evaluatie, verkoop en implementatie van duurzame energie-infrastructuur, evenals het evalueren van zonnepanelen, batterijen en microgrid-oplossingen.

Het Solar Development-segment is betrokken bij de oorsprong, ontwikkeling, bouw, financiering, exploitatie, optimalisatie en verkoop van fotovoltaïsche zonneprojecten. VivoPower heeft sinds de oprichting 12 zonneprojecten voltooid en is momenteel betrokken bij meerdere projecten.

Naast de vier primaire segmenten is VivoPower ook actief in de energieopslagindustrie en is het bezig met het ontwikkelen van een gedistribueerde energieopslagoplossing. Het bedrijf heeft onlangs de lancering van zijn Tracer-platform aangekondigd, dat zijn energieopslagtechnologieën en elektrische voertuigoplossingen combineert, waardoor klanten een uitgebreide energiebeheeroplossing krijgen. Het Tracer-platform stelt klanten ook in staat om hun energieverbruik in realtime te volgen, waardoor ze extra zichtbaarheid en controle krijgen over hun energiebronnen.

VivoPower opereert in het Verenigd Koninkrijk, Australië, Zuidoost-Azië en de Verenigde Staten, waardoor klanten worden voorzien van efficiënte energieoplossingen met een focus op milieuvriendelijkheid. Het bedrijf is toegewijd aan een positieve bijdrage aan de wereldwijde inspanning om klimaatverandering te bestrijden en werkt actief aan het verminderen van zijn eigen koolstofuitstoot. VivoPower werkt ook aan het creëren van een volledig emissievrij elektrisch voertuigportfolio en heeft de intentie om zijn operaties in de nabije toekomst uit te breiden naar nieuwe markten.

Beurzen:
NASDAQ
Sector:
Technologie
Industrieën:
Zonne energie
Ticker:
VVPR
CIK:
1681348
ISIN:
GB00BD3VDH82
Website:
https://www.vivopower.com
Telefoon:
44 79 4116 6696
Herkomst:
United Kingdom
Medewerkers:
242