Vroom, Inc.

Laatste koersupdate: 27 feb. 24 23:00 GMT

Koers:
12,78 US$
Open:
13,87 US$
Vorige sluiten:
13,58 US$
Dagbereik:
12,00 US$ - 14,67 US$
Jaarbereik:
8,11 US$ - 225,60 US$
Winst per aandeel:
-114,40
Koers-winstverhouding:
-0,11
52 weken Prijsvork:
32,30 US$
Volume:
227.658,00 US$
Gemiddeld volume:
58.318,00 US$

Bedrijfsprofiel voor Vroom, Inc.

Vroom, Inc. logo

Vroom, Inc. is een toonaangevende e-commerce gebruikte autohandelaar in de Verenigde Staten. Opgericht in 2012 en gevestigd in New York, biedt Vroom een uitgebreide online winkelervaring, van het bladeren door gebruikte auto’s tot financiering en levering. Ze bedienen een end-to-end e-commerceplatform, waarmee klanten gebruikte auto’s kunnen kopen en verkopen, financiering regelen, voertuigen registreren en zelfs leveringen plannen. Het bedrijf heette voorheen Auto America, Inc. en veranderde in juli 2015 zijn naam in Vroom, Inc.

Sinds 2012 heeft Vroom zich toegewijd aan het herdefiniëren van de ervaring bij het kopen van een tweedehands auto. Vroom werkt samen met gecertificeerde tweedehandsvoertuigdealers in 50 staten om een ​​brede selectie gebruikte auto’s aan te bieden waaruit klanten kunnen kiezen. Elke door Vroom verkochte auto wordt gecontroleerd door ASE-gecertificeerde technici en wordt geleverd met een 7-daagse retourbeleid. Als de grootste e-commerce gebruikte autohandelaar, streeft Vroom ernaar klanten een veilige, beveiligde en gemakkelijke manier te bieden om gebruikte auto’s te kopen en te verkopen.

Naast het e-commerceplatform heeft Vroom ook een mobiele app geïntroduceerd die het proces van zoeken, kopen en verkopen van voertuigen nog verder vereenvoudigt. Via de app kunnen klanten honderden auto’s bekijken en hun zoekopdracht filteren op merk en model, kleur, prijs en meer. De app bevat ook virtuele videoritten, financiële en betalingsopties en toegang tot het klantenservice-departement.

Naast de ervaring bij het kopen en verkopen van tweedehands auto’s biedt Vroom ook zijn eigen financieringsoplossing. Via de Vroom Finance Center kunnen klanten de aankoop van hun auto online financieren en zelfs een aanbetaling doen, indien nodig. Vroom biedt ook een breed scala aan inruilopties, waar klanten een bod kunnen krijgen voor hun huidige auto en deze kunnen gebruiken voor de aankoop van een nieuw voertuig.

Vroom exploiteert ook een professionele transportservice om ervoor te zorgen dat klantenauto’s veilig en snel worden geleverd. Klanten kunnen kiezen uit standaard- of versnelde levering en krijgen realtime updates over de voortgang van hun voertuig. Per 2020 heeft Vroom’s transportnetwerk meer dan 95% van de Amerikaanse bevolking bedekt, waardoor klantenauto’s met de hoogste standaard van zorg naar hun bestemming komen.

Vroom telt momenteel meer dan 600 werknemers, waaronder 80+ klantenservice-agenten, 90+ technici en een team datawetenschappers. Het bedrijf heeft 350 miljoen dollar aan venture capital-financiering opgehaald en is snel gegroeid, waardoor het is uitgebreid naar meer dan 50 staten en 17 vervullingscentra in het hele land. Vroom’s doel is om een ​​toegankelijkere en gemakkelijkere ervaring bij

Beurzen:
NASDAQ
Sector:
Cyclische consument
Industrieën:
Auto & Vrachtwagen Dealers
Ticker:
VRM
CIK:
1580864
ISIN:
US92918V1098
Website:
https://www.vroom.com
Telefoon:
855 524 1300
Herkomst:
United States
Medewerkers:
1.807