Vera Bradley, Inc.

Laatste koersupdate: 29 mei 24 23:00 GMT

Koers:
7,86 US$
Open:
7,87 US$
Vorige sluiten:
7,94 US$
Dagbereik:
7,79 US$ - 7,93 US$
Jaarbereik:
4,63 US$ - 8,35 US$
Winst per aandeel:
0,25
Koers-winstverhouding:
31,44
52 weken Prijsvork:
6,87 US$
Volume:
301.079,00 US$
Gemiddeld volume:
275.059,00 US$

Bedrijfsprofiel voor Vera Bradley, Inc.

Vera Bradley, Inc. logo

Vera Bradley, Inc. is een toonaangevende Amerikaanse lifestyle-merk dat al meer dan 38 jaar mode-, huis- en lifestyleaccessoires voor vrouwen ontwerpt en produceert. Bekend om zijn handtekening quiltstof en levendige prints, is Vera Bradley uitgegroeid tot een leider in de accessoireindustrie en een favoriet van fashionistas en trendsetters. De hoofdcategorieën producten van het bedrijf zijn handtassen, bagage en reisartikelen, mode- en huisaccessoires en cadeaus. Hun producten worden verkocht via hun eigen winkels, online winkels, derde-partij-retailers, warenhuizen, nationale accounts en derde-partij-inventarisliquidatoren.

Het bedrijf heeft drie hoofdbedrijfsonderdelen: Vera Bradley Direct, Vera Bradley Indirect en Pura Vida. Het Vera Bradley Direct-segment bestaat uit volledige winkels, fabrieksuitverkoopwinkels en verabradley.com, een online outlet-site. Per 29 januari 2022 exploiteerde het 70 volledige winkels en 75 fabrieksuitverkoopwinkels. Vera Bradley Indirect bestaat uit speciaalzaken, warenhuizen, nationale accounts, derde-partij e-commerce-sites en derde-partij-inventarisliquidatoren. Pura Vida is een dochteronderneming van het bedrijf en is bekend om zijn kleurrijke, met de hand gemaakte armbanden. Het bedrijf verkoopt zijn Pura Vida-gebrande producten via groothandelswinkels, evenals via zijn eigen websites.

In de loop der jaren heeft het bedrijf zijn productaanbod uitgebreid en is het blijven groeien in de modeadviesmarkt. De producten van Vera Bradley zijn gepresenteerd in topbladen, televisieshows en andere modebedrijven. In 2020 kondigde het bedrijf de lancering aan van een nieuw digitaal klantenloyaliteitsprogramma, Vera Bradley Rewards, om leden exclusieve voordelen, kortingen en vroegtijdige toegang tot selecte producten te bieden.

Vera Bradley, Inc. heeft ook verschillende liefdadigheidsinitiatieven. Bijvoorbeeld, het bedrijf is toegewijd aan het bestrijden van borstkanker en andere oorzaken door middel van zijn “Think Pink”-campagne. Het bedrijf heeft ook een recyclingprogramma gelanceerd, waar het handtassen, bagage en andere producten accepteert en recycleert tot grondstoffen om nieuwe productontwerpen te maken. Bovendien hebben de liefdadigheidsinzamelingsinspanningen van het bedrijf onder meer bijdragen aan vrouweneigen bedrijven, beurzen voor degenen die onderwijs volgen in mode en ontwerp, en vrijwilligersprogramma’s voor werknemers omvat.

Beurzen:
NASDAQ
Sector:
Cyclische consument
Industrieën:
Schoeisel & Accessoires
Ticker:
VRA
CIK:
1495320
ISIN:
US92335C1062
Website:
https://www.verabradley.com
Telefoon:
877 708 8372
Herkomst:
United States
Medewerkers:
2.490