Vastned Belgium

Laatste koersupdate: 23 feb. 24 17:56 GMT

Koers:
30,40 €
Open:
30,40 €
Vorige sluiten:
30,30 €
Dagbereik:
30,40 € - 30,40 €
Jaarbereik:
26,00 € - 32,50 €
Winst per aandeel:
2,36
Koers-winstverhouding:
12,88
52 weken Prijsvork:
29,90 €
Volume:
355,00 €
Gemiddeld volume:
839,00 €

Bedrijfsprofiel voor Vastned Belgium

Vastned Belgium logo

Vastned Retail Belgium is een beursgenoteerde openbare gereguleerde vastgoedvennootschap (RREC) op Euronext Brussel (VASTB). Hun investeringsportefeuille bestaat uit prime winkelvastgoed gelegen op winkelstraten in de belangrijkste Belgische steden Antwerpen, Brussel, Gent en Brugge, evenals binnenstedelijke winkels buiten de premiumsteden, high-end winkelparken en retailwarehouses. Het bedrijf richt zich op kapitaalgroei en het genereren van dividendinkomsten, terwijl hun vastgoedportefeuille aantrekkelijke rendementen biedt, met prime kwaliteit en goed gelegen eigendommen op gewilde locaties.

Vastned Retail Belgium is een dochteronderneming van de Nederlandse Vastned Group, die meer dan 20 jaar ervaring heeft op de Europese vastgoedmarkt. De Vastned Group is een pan-Europese vastgoedbeleggingsmaatschappij gespecialiseerd in winkelvastgoed en heeft momenteel belangen in meer dan 200 eigendommen gelegen in 18 Europese landen. De Vastned Group heeft een totale investeringsportefeuille van meer dan € 3,5 miljard, waaronder een mix van high street retail, winkelcentra, winkelparken en recreatieparken. De investeringen van het bedrijf zijn verspreid over tal van landen, waaronder Frankrijk, Duitsland, Spanje en het Verenigd Koninkrijk, evenals het thuisland Nederland. De Vastned Group is toegewijd aan het bieden van langetermijn groei en inkomsten door te investeren in prime winkelvastgoed gelegen in sterke en diverse markten.

Vastned Retail Belgium heeft een sterke staat van dienst wat betreft het bieden van aantrekkelijke rendementen aan beleggers en heeft de afgelopen jaren significante groei gerealiseerd. Het bedrijf heeft een sterke reputatie als betrouwbare partner voor beleggers en huurders en staat bekend om zijn toewijding aan kwaliteit en waarde op de retail vastgoedmarkt. Bovendien heeft Vastned Retail Belgium een unieke focus op retailinvesteringen en biedt daarom meer stabiliteit in turbulente tijden, wat hen een aantrekkelijke optie maakt voor beleggers.

Beurzen:
EURONEXT
Sector:
Vastgoed
Industrieën:
REIT
Ticker:
VASTB.BR
ISIN:
BE0003754687
Website:
https://www.vastned.be
Telefoon:
32 3 361 05 90
Herkomst:
Belgium
Medewerkers:
4