Energy Fuels Inc.

Laatste koersupdate: 17 apr. 24 23:00 GMT

Koers:
5,76 US$
Open:
5,87 US$
Vorige sluiten:
5,80 US$
Dagbereik:
5,73 US$ - 5,96 US$
Jaarbereik:
4,99 US$ - 9,03 US$
Winst per aandeel:
0,62
Koers-winstverhouding:
9,29
52 weken Prijsvork:
6,38 US$
Volume:
1.959.141,00 US$
Gemiddeld volume:
2.756.506,00 US$

Bedrijfsprofiel voor Energy Fuels Inc.

Energy Fuels Inc. logo

Energy Fuels Inc. is een toonaangevende producent van uranium en vanadium in de Verenigde Staten. Het bedrijf houdt zich bezig met de winning, terugwinning, exploratie en verkoop van conventioneel en in situ uranium in de Verenigde Staten. Energy Fuels heeft een portefeuille van uranium- en vanadiumprojecten in verschillende staten, waaronder Wyoming, Texas, Utah, Arizona, New Mexico en Colorado.

Het vlaggenschipproject van het bedrijf is het Nichols Ranch-project in Wyoming. Het project is een conventionele uraniumwinningsfaciliteit die bestaat uit drie uraniumwinningsputten, een verwerkingsfabriek en bijbehorende infrastructuur. Het Nichols Ranch-project zal naar verwachting tot 2 miljoen pond uranium per jaar produceren.

Energy Fuels bezit en exploiteert ook het Jane Dough eigendom en het Hank project in Wyoming, evenals het Alta Mesa project in Texas. Het Jane Dough eigendom is een in situ recovery (ISR) uraniumproject gelegen in het Powder River Basin van Wyoming. Het Hank-project is een conventioneel uraniumherstelproject in het Powder River Basin van Wyoming. Het Alta Mesa-project is een conventioneel uraniumherstelproject in de Panhandle van Texas.

Energy Fuels bezit en exploiteert ook de White Mesa-molen in Utah. De fabriek is de enige conventionele uraniumfabriek in de Verenigde Staten en kan tot 8 miljoen pond uranium per jaar verwerken. De fabriek kan ook vanadium, molybdeen en andere metalen verwerken.

Naast uranium en vanadium houdt Energy Fuels zich ook bezig met de exploratie en ontwikkeling van zeldzame aardmetalen. Het bedrijf heeft belangen in projecten voor zeldzame aardelementen in Utah, Wyoming, Arizona en New Mexico.

Energy Fuels zet zich in voor milieubeheer en veiligheid. Het bedrijf heeft een milieubeheersysteem ingevoerd om ervoor te zorgen dat zijn activiteiten op een milieuvriendelijke manier worden uitgevoerd. Het bedrijf heeft ook een streng gezondheids- en veiligheidsprogramma ingevoerd om de veiligheid van zijn werknemers en het publiek te waarborgen.

Beurzen:
AMEX
Sector:
Energie
Industrieën:
Uranium
Ticker:
UUUU
CIK:
1385849
ISIN:
CA2926717083
Website:
https://www.energyfuels.com
Telefoon:
303 974 2140
Herkomst:
United States
Medewerkers:
103