Universal Stainless & Alloy Products, Inc.

Laatste koersupdate: 27 feb. 24 23:00 GMT

Koers:
20,33 US$
Open:
20,50 US$
Vorige sluiten:
20,43 US$
Dagbereik:
20,33 US$ - 20,80 US$
Jaarbereik:
8,36 US$ - 21,50 US$
Winst per aandeel:
-0,16
Koers-winstverhouding:
-127,06
52 weken Prijsvork:
19,15 US$
Volume:
44.566,00 US$
Gemiddeld volume:
78.454,00 US$

Bedrijfsprofiel voor Universal Stainless & Alloy Products, Inc.

Universal Stainless & Alloy Products, Inc. logo

Universal Stainless & Alloy Products, Inc. is een toonaangevende producent van speciale staalproducten, waaronder roestvrij staal, nikkellegeringen, gereedschapsstaal en diverse andere gelegeerde staalsoorten. Het hoofdkantoor is gevestigd in Bridgeville, Pennsylvania, en het bedrijf bestaat sinds 1994. Het bedrijf produceert lange halffabrikaten en eindproducten, zoals ingots, knuppels en staven, evenals gewalste platte producten, zoals platen. Het biedt ook conversiediensten aan op materialen die door zijn klanten worden geleverd.

Universal Stainless & Alloy Products, Inc. bedient een verscheidenheid aan industrieën, waaronder lucht- en ruimtevaart, energieopwekking, olie en gas, zware apparatuur, algemene en industriële markten. Het verkoopt zijn producten aan servicecentra, smederijen, herwikkelaars en original equipment manufacturers (OEM’s). De producten van het bedrijf worden gebruikt in een aantal toepassingen, zoals defensie en ruimtevaart, medisch, voedselverwerking en automobiel.

Universal Stainless & Alloy Products, Inc. heeft een lange geschiedenis van innovatie en toewijding aan kwaliteit. Het heeft een uitgebreid onderzoeks- en ontwikkelingsprogramma om ervoor te zorgen dat het staalproducten van de hoogste kwaliteit produceert. Het bedrijf heeft geïnvesteerd in ultramoderne apparatuur en processen om ervoor te zorgen dat zijn producten aan de hoogste normen voldoen. Daarnaast heeft het bedrijf een ISO 9001:2015-certificering geïmplementeerd, een internationaal erkend kwaliteitsmanagementsysteem.

Universal Stainless & Alloy Products, Inc. zet zich in voor duurzaamheid. Het heeft een duurzaamheidsprogramma geïmplementeerd om de impact op het milieu te verminderen, waaronder het verminderen van energieverbruik, het verhogen van recycling en het verminderen van afval. Het bedrijf zet zich ook in voor een veilige en gezonde werkomgeving voor zijn werknemers. Het heeft een aantal veiligheidsinitiatieven ingevoerd, waaronder een uitgebreid veiligheidsprogramma, regelmatige veiligheidstrainingen en een veiligheidscomité om ervoor te zorgen dat alle werknemers veilig en gezond zijn.

Beurzen:
NASDAQ
Sector:
Basismaterialen
Industrieën:
Staal
Ticker:
USAP
CIK:
931584
ISIN:
US9138371003
Website:
https://www.univstainless.com
Telefoon:
412 257 7600
Herkomst:
United States
Medewerkers:
558