Wheels Up Experience Inc.

Laatste koersupdate: 17 apr. 24 23:00 GMT

Koers:
2,74 US$
Open:
2,67 US$
Vorige sluiten:
2,65 US$
Dagbereik:
2,67 US$ - 2,86 US$
Jaarbereik:
0,98 US$ - 6,08 US$
Winst per aandeel:
-3,69
Koers-winstverhouding:
-0,74
52 weken Prijsvork:
2,93 US$
Volume:
681.894,00 US$
Gemiddeld volume:
701.804,00 US$

Bedrijfsprofiel voor Wheels Up Experience Inc.

Wheels Up Experience Inc. logo

Wheels Up Experience Inc. is een toonaangevende aanbieder van privé-luchtvaartdiensten, met uitgebreide oplossingen voor reizigers in de Verenigde Staten. Opgericht in 2013 onderscheidt het bedrijf zich van zijn concurrenten door een uniek, meerlaags lidmaatschap programma aan te bieden, waarmee klanten toegang krijgen tot een breed scala aan high-end vliegtuigen, van zeer lichte jets en turbo-prop vliegtuigen tot grote zware jets.

Naast het lidmaatschapprogramma biedt Wheels Up een scala aan aanpasbare diensten, zoals op-aanvraagvluchten, vliegtuigbeheer, retail en groothandel charter, gehele vliegtuigacquisitie en verkoop, bedrijfsvlucht oplossingen, speciale missies, signature events en commercieel reizen. Hun vloot bestaat uit meer dan 1.500 vliegtuigen, bediend door een zeer ervaren team van piloten, ingenieurs en operationeel personeel.

Wheels Up is toegewijd aan het bieden van de hoogste niveau van klantenservice en waarde aan hun klanten. Van hun zorgvuldig onderhouden vliegtuigen tot de topkwaliteit van hun personeel, ze zijn toegewijd om klanten te helpen bij elke stap, hen te verbinden met de perfecte privé-luchtvaartoplossing om aan hun behoeften te voldoen.

Om de hoogst mogelijke veiligheidsstandaard te garanderen, heeft Wheels Up een streng programma van bemanningseisen, onderhoud en vliegtuigcontroles geïmplementeerd, waardoor klanten de zekerheid krijgen dat al hun vluchten veilig en veilig zijn.

Wheels Up biedt ook ongeëvenaarde klantenservice en 24-uurs ondersteuning, met een team van experts beschikbaar om eventuele vragen te beantwoorden die een klant kan hebben. Bovendien ontwikkelt het bedrijf voortdurend zijn technologie om ervoor te zorgen dat zijn diensten veilig en up-to-date zijn.

Wheels Up Experience Inc. is een groeiend bedrijf, met een aanwezigheid in meer dan 1.000 luchthavens in de Verenigde Staten en operaties in Canada, Europa en de Caraïben. De innovatieve diensten en klantgerichte aanpak van het bedrijf hebben het talrijke prijzen opgeleverd, waaronder de Air Charter Association of North America’s 2019 Operator of the Year Award en Private Jet Magazine’s 2015 Private Aviation Provider of the Year Award.

Beurzen:
NYSE
Sector:
Industrie
Industrieën:
Luchthavens & Luchtdiensten
Ticker:
UP
CIK:
1819516
ISIN:
US96328L1061
Website:
https://www.wheelsup.com
Telefoon:
212 257 5252
Herkomst:
United States
Medewerkers:
2.130