UMH Properties, Inc.

Laatste koersupdate: 18 jun. 24 23:00 GMT

Koers:
15,51 US$
Open:
15,51 US$
Vorige sluiten:
15,45 US$
Dagbereik:
15,38 US$ - 15,60 US$
Jaarbereik:
13,26 US$ - 16,85 US$
Winst per aandeel:
-0,15
Koers-winstverhouding:
-103,40
52 weken Prijsvork:
15,54 US$
Volume:
301.585,00 US$
Gemiddeld volume:
354.112,00 US$

Bedrijfsprofiel voor UMH Properties, Inc.

UMH Properties, Inc. logo

UMH Properties, Inc. is een beursgenoteerd aandelen Real Estate Investment Trust, of REIT, opgericht in 1968. UMH bezit en exploiteert een portefeuille van 124 gemeubileerde woninggemeenschappen, of MHC’s, in acht staten - New York, New Jersey, Ohio, Pennsylvania, Tennessee, Indiana, Michigan en Maryland - die thuis zijn voor bijna 23.400 ontwikkelde woningen.

Het bedrijf beheert zijn MHC’s om de levensstijl van hun bewoners te verbeteren en de waarde van hun gemeenschappen te verhogen. UMH werkt aan het bieden van kwaliteitshuisvesting en kosteneffectieve diensten en voorzieningen om ervoor te zorgen dat hun bewoners volledig kunnen genieten van de comfortabele en betaalbare woningopties die hun MHC’s bieden. Naast hun MHC’s bezit en beheert UMH ook een portefeuille aan REIT-effecten.

Als het oudste beursgenoteerde REIT dat zich richt op gemeubileerde woningen, is UMH toegewijd aan het creëren van langetermijnwaarde door bewoners te voorzien van kwaliteitshuisvesting, het cultiveren van sterke en professionele relaties met zijn bewoners en een toewijding aan het verbeteren van de toekomst van gemeubileerde woningen. UMH’s toewijding aan het creëren van waarde en het bieden van kwaliteitshuisvesting wordt weerspiegeld in zijn lange termijn track record van groei, met een totaalrendement voor aandeelhouders dat sinds 1993 de meeste beursgenoteerde REITs heeft overtroffen.

Sinds zijn oprichting in 1968 heeft UMH zijn bereik uitgebreid naar acht sleutelstaten in het oosten van de Verenigde Staten en meer dan 80 MHC’s verworven. Samen met de 124 MHC’s bezit en beheert UMH ook een portefeuille aan REIT-effecten. Op dit moment wordt UMH geleid door president-directeur Sam Landy, die is gericht op het investeren in en verbeteren van de door het bedrijf bezochte MHC’s. Zijn visie voor de toekomst van UMH is om de premier gemeubileerde woninggemeenschap eigenaar in de VS te worden. In zijn functie als CEO heeft Landy het hoogste prioriteit gemaakt om de best mogelijke klantervaring te bieden aan de bewoners van UMH’s gemeenschappen.

Terwijl UMH naar de toekomst kijkt, is het bedrijf toegewijd aan het blijven creëren van langetermijnwaarde voor zijn aandeelhouders. UMH heeft al meer dan 40 opeenvolgende jaren contante dividenden uitgekeerd en distribueert regelmatig kwartaaldividenden die consistent ten minste gelijk zijn aan of hoger zijn dan het gemiddelde van de afgelopen drie jaar. UMH is ook toegewijd aan het groeien van zijn portefeuille aan gemeubileerde woninggemeenschappen en biedt bewoners kwaliteitshuisvesting en kosteneffectieve diensten en voorzieningen. Terwijl UMH doorgaat met het nastreven van groei door acquisities en investeringen, blijft het bedrijf gericht op het verbeteren van zijn bestaande eigendommen en het bieden van een superieure leefervaring

Beurzen:
NYSE
Sector:
Vastgoed
Industrieën:
REIT
Ticker:
UMH
CIK:
0000752642
ISIN:
US9030021037
Website:
https://www.umh.reit
Telefoon:
732-577-9997
Herkomst:
United States
Medewerkers:
430