Textron Inc.

Laatste koersupdate: 29 mei 24 23:00 GMT

Koers:
86,04 US$
Open:
86,81 US$
Vorige sluiten:
87,47 US$
Dagbereik:
85,85 US$ - 87,17 US$
Jaarbereik:
61,27 US$ - 97,34 US$
Winst per aandeel:
4,68
Koers-winstverhouding:
18,38
52 weken Prijsvork:
91,32 US$
Volume:
791.328,00 US$
Gemiddeld volume:
1.139.414,00 US$

Bedrijfsprofiel voor Textron Inc.

Textron Inc. logo

Textron Inc. is een van de meest gevestigde lucht- en defensiebedrijven ter wereld. Het bedrijf werd opgericht in 1923 en is uitgegroeid tot een krachtige multi-industriële onderneming die actief is in luchtvaart, defensie, industrie en financiën. Het hoofdkantoor van Textron bevindt zich in Providence, Rhode Island en het bedrijf heeft vestigingen in de Verenigde Staten, Europa, Azië, Australië en internationaal.

Het Textron Aviation-segment van het bedrijf produceert, verkoopt en onderhoudt zakenjets, turboprop- en pistonmotorvliegtuigen en militaire trainers en defensievliegtuigen. Dit segment biedt ook onderhouds-, inspectie- en reparatiediensten, evenals verkoop van commerciële onderdelen. Een ander belangrijk segment van Textron Inc. is hun Bell-segment dat militaire en commerciële helikopters, tiltrotorvliegtuigen en gerelateerde reserveonderdelen en diensten levert.

Het Textron Systems-segment van het bedrijf biedt een verscheidenheid aan producten en diensten, zoals onbemande luchtvaartsystemen, elektronische systemen en oplossingen, geavanceerde maritieme vaartuigen, pistonvliegtuigmotoren, live militaire lucht-tot-lucht- en lucht-tot-schip-training, wapens en gerelateerde componenten en geharde en speciale voertuigen. Hun Industrieel segment biedt geblazen kunststof brandstofsystemen, heldere visiesystemen en kunststof tanks voor katalysatiereductiesystemen aan autofabrikanten, evenals golfwagens, terreinwagens, recreatieve zij-aan-zij- en terreinvoertuigen, sneeuwscooters, lichte transportvoertuigen, luchthavengrondondersteuningsapparatuur, professionele turfonderhoudsapparatuur en turfverzorgingsvoertuigen aan golfbanen en resorts, overheden en gemeenten, consumenten, buitenliefhebbers en commerciële en industriële gebruikers.

Het financiële segment van het bedrijf biedt financieringsdiensten aan om nieuwe en gebruikte vliegtuigen en Bell-helikopters te kopen. Textron Inc. is ook lid van de Forbe’s Global 2000-lijst, die in 2020 op de 937e plaats staat. Het bedrijf is ook erkend door Forbes in zijn laatste ranglijsten, waar het 176e staat op hun lijst met beste werkgevers van Amerika en 26e op hun lijst met topmultinationale prestaties. Bovendien heeft Fortune Magazine Textron genoemd als een van de meest bewonderde bedrijven ter wereld in 2020.

Textron Inc. is al bijna een eeuw een leider in luchtvaart, defensie, industrie en financiën en kijkt uit naar het verder ontwikkelen van innovatieve producten en diensten die hun klanten in de komende jaren zullen voordeel bieden.

Beurzen:
NYSE
Sector:
Industrie
Industrieën:
Ruimtevaart en Defensie
Ticker:
TXT
CIK:
0000217346
ISIN:
US8832031012
Website:
https://www.textron.com
Telefoon:
401 421 2800
Herkomst:
United States
Medewerkers:
33.000