Twilio Inc.

Laatste koersupdate: 29 mei 24 23:00 GMT

Koers:
57,78 US$
Open:
58,11 US$
Vorige sluiten:
58,97 US$
Dagbereik:
57,73 US$ - 58,84 US$
Jaarbereik:
49,86 US$ - 78,16 US$
Winst per aandeel:
-4,01
Koers-winstverhouding:
-14,41
52 weken Prijsvork:
60,72 US$
Volume:
2.456.385,00 US$
Gemiddeld volume:
2.698.062,00 US$

Bedrijfsprofiel voor Twilio Inc.

Twilio Inc. logo

Twilio Inc. biedt, samen met zijn dochterondernemingen, een communicatieplatform in de cloud dat ontwikkelaars in staat stelt klantbetrokkenheid in softwaretoepassingen in de Verenigde Staten en internationaal te bouwen, te schalen en te exploiteren. Zijn customer engagement platform biedt een reeks toepassingsprogramma-interfaces die de hogere communicatielogica behandelen die nodig is voor bijna elk type customer engagement, en stelt ontwikkelaars in staat om spraak, berichten, video en e-mail in hun toepassingen op te nemen. Het bedrijf werd opgericht in 2008 en heeft zijn hoofdkantoor in San Francisco, Californië.

Beurzen:
NYSE
Sector:
Communicatiediensten
Industrieën:
Internet inhoud en informatie
Ticker:
TWLO
CIK:
1447669
ISIN:
US90138F1021
Website:
https://www.twilio.com
Telefoon:
415 390 2337
Herkomst:
United States
Medewerkers:
8.992

Twilio Inc. Nieuws

2 voormalige Pandemische lievelingen klaar om opnieuw te leiden

2 voormalige Pandemische lievelingen klaar om opnieuw te leiden

Zacks Investment Research

Makkelijk geld, stimuleringsmaatregelen en een nieuwe generatie beleggers hebben geleid tot de opkomst en ondergang van veel pandemische lievelingen. In het artikel van vandaag onderzoekt Andrew Rocco er twee die mogelijk een ommekeer teweeg kunnen brengen.

Twilio kondigt resultaten vierde kwartaal en volledig jaar 2022 aan op 15 februari 2023

Twilio kondigt resultaten vierde kwartaal en volledig jaar 2022 aan op 15 februari 2023

Business Wire

SAN FRANCISCO--( BUSINESS WIRE )--Twilio Inc. (NYSE: TWLO), het customer engagement platform dat real-time, gepersonaliseerde ervaringen stimuleert voor de toonaangevende merken van vandaag, kondigt vandaag aan dat de resultaten voor het vierde kwartaal en het hele jaar 2022 op woensdag 15 februari 2023, na sluiting van de markt, zullen worden bekendgemaakt. Twilio zal op woensdag 15 februari 2023 om 14.00 uur (PT) / 17.00 uur (ET) een conference call organiseren om de resultaten te bespreken met de investeerdersgemeenschap. Beleggers en analisten dienen zich vooraf voor het gesprek aan te melden via https://conferencingportals.com/event/unKcrkys. Een live webcast zal ook beschikbaar zijn op de Twilio Investor Relations website op https://investors.twilio.com. Een herhaling is beschikbaar op (800) 770-2030 (VS) of (647) 362-9199 (niet VS) met conference ID 80378 tot 23.59 uur (ET) op 22 februari 2023.

Twilio Inc. Persberichten

Twilio kondigt vrijwillige schrapping van de beurs op LAN ge termijn aan

San francisco ( business wire ) twilio ( nyse twlo) ( ltse twlo), het customer engagement platform dat real time, gepersonaliseerde ervaringen stimuleert voor de toonaangevende merken van vandaag, kondigt vandaag aan dat het de vrijwillige schrapping heeft aangevraagd van zijn klasse a gewone aandelen van de long term stock exchange (" ltse"). bijgevolg wordt verwacht dat de gewone aandelen van twilio vanaf het sluiten van de markt op 29 DEC ember 2022 niet LAN ger dubbel genoteerd zullen staan op de ltse, maar verder zullen worden verhandeld en genoteerd op de new york stock exchange (" nyse") onder het symbool " twlo".

Frame ai haalt 7,6 miljoen dollar op voor zijn ai gestuurde customer intelligence platform

New york ( business wire ) frame ai, het toonaangevende ai gestuurde platform voor customer intelligence, kondigde vandaag aan dat het 7,6 miljoen dollar aan financiering heeft opgehaald om de groei te versnellen. de overtekende ronde werd geleid door bestaande investeerders g20 ventures met deelname van firstmark en greycroft, en trok een meerderheidsparticipatie aan van nieuwe institutionele investeerders velvet sea ventures en valuestream ventures, en strategische investeerders twilio ( twlo) en liveramp ( RAM p). de nieuwe financiering zal worden gebruikt om de verkoop uit te breiden en om de gedifferentieerde capaciteiten van frame in het combineren van NAT uurlijke taal en gebeurtenisgegevens te verdiepen om klanttrajecten beter te begrijpen.

Twilio executive neemt deel aan aankomend investeerdersevenement

San francisco ( business wire ) twilio ( nyse twlo) ( ltse twlo), het customer engagement platform dat real time, gepersonaliseerde ervaringen stimuleert voor de toonaangevende merken van vandaag, kondigde vandaag aan dat jeff lawson, medeoprichter en ceo, zal deelnemen aan een fireside chat op de barclays global technology, media and telecommunications conference op woensdag 7 DEC ember 2022 om 13 20 p. m. ( pt) 16 20 p. m. ( et).

Twilio kondigt resultaten derde kwartaal 2022 aan

San francisco ( business wire) twilio ( nyse twlo) ( ltse twlo), het customer engagement platform dat real time, gepersonaliseerde ervaringen stimuleert voor de toonaangevende merken van vandaag, maakte vandaag de financiële resultaten bekend voor het derde kwartaal dat eindigde op 30 september 2022.

Twilio breidt customer engagement platform uit om digitale bedrijven te versterken in het licht van MAC ro economische tegenwind

San francisco ( business wire) signal 2022 vandaag op signal 2022 kondigde twilio ( nyse twlo) ( ltse twlo), het customer engagement platform ( cep) dat real time, gepersonaliseerde ervaringen stimuleert voor de toonaangevende merken van vandaag, een reeks producten en verbeteringen aan die ontworpen zijn om bedrijven uit te rusten met de technologie die ze nodig hebben om winstgevende, LAN gdurige, directe relaties met klanten op te bouwen een noodzaak in dit economische moment.

Twilio executive neemt deel aan aankomend investeerdersevenement

San francisco ( business wire) twilio ( nyse twlo) ( ltse twlo), het customer engagement platform dat real time, gepersonaliseerde ervaringen stimuleert voor de toonaangevende merken van vandaag, kondigde aan dat jeff lawson, medeoprichter en ceo, zal deelnemen aan een fireside chat op de goldman sachs communacopia technology conference op maandag 12 september 2022 om 16 30 pt 19 30 pt ( et). een live webcast en herhaling zullen beschikbaar zijn op twilio' s investor relations website op investors. twilio. com. di

Twilio debuteert in canada' s booming tech scene

San francisco ( business wire) twilio ( nyse twlo) ( ltse twlo), het customer engagement platform dat real time, gepersonaliseerde ervaringen stimuleert voor de toonaangevende merken van vandaag, kondigt vandaag zijn officiële entree op de canadese markt aan. meer dan 268.000 bedrijven wereldwijd hebben zich tot twilio gewend om de beste digitale klantervaringen te leveren. het toonaangevende customer engagement platform van het bedrijf leverde 1,3 biljoen e mails en verstuurde bijna 127 miljard berichten tussen bedrijven en hun klanten.

Red oxygen sluit zich als technologiepartner aan bij het build programma van twilio

San francisco , 15 juni 2022 prnewswire red oxygen, een toonaangevende leverancier van short message service ( sms) oplossingen, kondigt vandaag aan dat het is toegelaten tot het twilio ( nyse twlo) build programma als technologiepartner op zilver niveau. het programma onderscheidt onafhankelijke SOF twareleveranciers ( isv) waaronder bedrijven die met succes twilio communicatie integreren in hun platforms of applicaties.

Twilio verwelkomt joyce kim als chief marketing officer

San francisco ( business wire) twilio ( nyse twlo) ( ltse twlo), het customer engagement platform dat real time, gepersonaliseerde ervaringen stimuleert voor de grootste merken van vandaag, kondigde vandaag aan dat joyce kim het bedrijf zal vervoegen als chief marketing officer, rapporterend aan president of revenue, elena donio. als chief marketing officer zal kim de wereldwijde marketing leiden terwijl het bedrijf zijn visie uitvoert om de leider te worden in de opkomende customer engagement categorie. " het is een cruciale tijd voor twilio

Twilio en carahsoft breiden partnerschap uit om de vraag van de publieke sector naar oplossingen voor digitale betrokkenheid te versnellen

San francisco ( business wire) twilio ( nyse twlo) ( ltse twlo), het customer engagement platform dat real time, gepersonaliseerde ervaringen stimuleert voor de toonaangevende merken van vandaag, kondigde vandaag aan dat carahsoft technology corp., de vertrouwde it solutions provider , de oplossingen van twilio heeft toegevoegd aan zijn gsa it schedule 70 contract, waardoor de beveiligde communicatieoplossingen van het bedrijf op grote schaal beschikbaar zijn voor de publieke sector via carahsoft en zijn reseller partners. burgers bereiken via een gecombineerde c