Tradeweb Markets Inc.

Laatste koersupdate: 27 feb. 24 23:00 GMT

Koers:
105,11 US$
Open:
105,27 US$
Vorige sluiten:
105,21 US$
Dagbereik:
104,33 US$ - 105,40 US$
Jaarbereik:
64,83 US$ - 105,87 US$
Winst per aandeel:
1,71
Koers-winstverhouding:
61,47
52 weken Prijsvork:
96,14 US$
Volume:
619.605,00 US$
Gemiddeld volume:
1.125.916,00 US$

Bedrijfsprofiel voor Tradeweb Markets Inc.

Tradeweb Markets Inc. logo

Tradeweb Markets Inc. is een toonaangevende leverancier van elektronische marktplaatsen in de Amerika’s, Europa, het Midden-Oosten, Afrika, Azië-Pacific en internationale markten. Het bedrijf is gespecialiseerd in het faciliteren van handel over activaklassen zoals rentes, krediet, geldmarkten en aandelen. Met een reeks diensten zoals pre-trade data en analytics, handelsexecutie en -verwerking, post-trade data, analytics en rapportage, biedt het bedrijf zijn klanten een uitgebreid pakket oplossingen.

Tradeweb Markets Inc. bedient een netwerk van ongeveer 2.500 klanten in de institutionele, groothandel- en retailsectoren, waaronder beleggingsmanagers, hedgefondsen, verzekeringsmaatschappijen, centrale banken, banken en makelaars, eigenhandelsfondsen, retailmakelaars en financiële adviesfirma’s en regionale makelaars. Het biedt flexibele bestel- en handelsoplossingen aan institutionele beleggers in 45 markten over 25 valuta’s, evenals elektronische, vocale en hybride platformen aan ongeveer 300 makelaars en financiële instellingen op elektronische of hybride markten met zijn Dealerweb-platform. Daarnaast biedt het bedrijf handelsoplossingen voor financiële adviesfirma’s en handelaren met zijn Tradeweb Direct-platform.

Tradeweb Markets Inc. heeft een lange geschiedenis van innovatie op de financiële markten, aangezien het in 1996 is opgericht en in 2020 een dochteronderneming is geworden van Refinitiv Parent Limited. Het heeft kantoren over de hele wereld, van Noord-Amerika, Europa, Australië en Azië, met het hoofdkantoor in New York, New York. Het bedrijf werkt samen met klanten om oplossingen te creëren die zijn afgestemd op hun bedrijfsbehoeften en -doelstellingen, waarbij de nieuwste technologie wordt gebruikt om hen in staat te stellen concurrerend en efficiënt te blijven.

Tradeweb Markets Inc. is toegewijd om klanten te helpen hun hoogste potentieel te realiseren in de steeds meer verbonden en complexe financiële markten. Ze doen dit door hun diepgaande kennis van de industrie en hun wereldwijde ervaring te gebruiken om producten en diensten te creëren die klanten in staat stellen om geïnformeerde, tijdige en accurate beslissingen te nemen. Het bedrijf biedt ook een reeks oplossingen om klanten te helpen processen te automatiseren en operationele kosten te verlagen, terwijl ze meer flexibel en responsief blijven voor veranderende marktomstandigheden. Het bedrijf is trots op het bieden van een uitzonderlijke klantervaring en is toegewijd om krachtige, betrouwbare en beveiligde oplossingen te leveren die klanten helpen hun investeringsdoelen te bereiken.

Beurzen:
NASDAQ
Sector:
Financiële diensten
Industrieën:
Kapitaalmarkt
Ticker:
TW
CIK:
1758730
ISIN:
US8926721064
Website:
https://www.tradeweb.com
Telefoon:
646 430 6000
Herkomst:
United States
Medewerkers:
1.046