Tripadvisor, Inc.

Laatste koersupdate: 12 apr. 24 23:00 GMT

Koers:
26,74 US$
Open:
26,69 US$
Vorige sluiten:
27,01 US$
Dagbereik:
26,48 US$ - 26,89 US$
Jaarbereik:
14,15 US$ - 28,76 US$
Winst per aandeel:
0,07
Koers-winstverhouding:
382,00
52 weken Prijsvork:
26,19 US$
Volume:
1.214.219,00 US$
Gemiddeld volume:
2.495.467,00 US$

Bedrijfsprofiel voor Tripadvisor, Inc.

Tripadvisor, Inc. logo

TripAdvisor, Inc. is een wereldwijd online reisbedrijf dat gebruikers toegang biedt tot een schat aan hulpmiddelen voor het plannen en ondernemen van reizen. Via haar twee hoofddivisies, Hotels, Media & Platform, en Experiences & Dining, exploiteert het bedrijf een portfolio van toonaangevende merken, waaronder TripAdvisor.com, cruisecritic.com, flipkey.com, thefork.com, holidaywatchdog.com, housetrip.com, jetsetter.com, niumba.com, seatguru.com, singleplatform.com, vacationhomerentals.com, bokun.io en Viator.com.

De website van TripAdvisor, tripadvisor.com, biedt gebruikers toegang tot meer dan 1 miljard beoordelingen en meningen over meer dan 1 miljard hotels, restaurants, ervaringen, luchtvaartmaatschappijen en cruises. Het bedrijf biedt gebruikers ook een reeks opties voor restaurantreserveringen in reisbestemmingen, evenals voor vakantie- en kortetermijnverhuur.

TripAdvisor, Inc. is opgericht in 2000, heeft zijn hoofdkantoor in Needham, Massachusetts en bedient klanten in 40 markten en 20 talen. In haar 20-jarige geschiedenis is het bedrijf uitgegroeid van een kleine start-up tot een wereldwijde krachtpatser op het gebied van reisplanning. Met een focus op het ontwikkelen van gebruiksvriendelijke producten en diensten, heeft het bedrijf in de loop der jaren miljoenen gebruikers weten aan te trekken, die worden geholpen bij het plannen en boeken van hun reizen.

TripAdvisor, Inc. blijft zich richten op de introductie van nieuwe producten en diensten, zoals het onlangs gelanceerde platform voor vakantieverhuur, TripAdvisor Rentals. Het platform biedt klanten toegang tot meer dan 8 miljoen accommodaties over de hele wereld, waarvan vele worden beheerd door professionele verhuurbedrijven. TripAdvisor Rentals is geoptimaliseerd voor mobiel, zodat gebruikers gemakkelijk onderweg vakantiewoningen kunnen zoeken en boeken. Het bedrijf lanceert ook nieuwe functies en diensten zoals TripAdvisor Plus, dat reizigers helpt hun perfecte vakantiepakket te vinden, en verbeterde algoritmen voor zoekresultaten en prijzen.

Omdat TripAdvisor zijn diensten en producten blijft uitbreiden, is het goed gepositioneerd om een van de toonaangevende wereldwijde reisplanners te worden. Met een focus op het creëren van innovatieve producten en diensten, is het bedrijf in staat geweest om nieuwe klanten aan te trekken en bestaande klanten te behouden en ze terug te laten komen voor meer.

Beurzen:
NASDAQ
Sector:
Cyclische consument
Industrieën:
Reisdiensten
Ticker:
TRIP
CIK:
0001526520
ISIN:
US8969452015
Website:
https://www.tripadvisor.com
Telefoon:
781 800 5000
Herkomst:
United States
Medewerkers:
3.000