Tejon Ranch Co.

Laatste koersupdate: 18 jun. 24 23:00 GMT

Koers:
16,78 US$
Open:
16,76 US$
Vorige sluiten:
16,74 US$
Dagbereik:
16,56 US$ - 16,82 US$
Jaarbereik:
14,80 US$ - 18,98 US$
Winst per aandeel:
0,02
Koers-winstverhouding:
839,00
52 weken Prijsvork:
16,73 US$
Volume:
53.522,00 US$
Gemiddeld volume:
95.668,00 US$

Bedrijfsprofiel voor Tejon Ranch Co.

Tejon Ranch Co. logo

Tejon Ranch Co. is een van de oudste en meest bekende gediversifieerde ontwikkelaars van onroerend goed en agribusinessbedrijven in de Verenigde Staten. Het bedrijf werd opgericht in 1843 en is gevestigd in Lebec, Californië. Het bedrijf opereert via vijf segmenten: ontwikkeling van commercieel/industrieel onroerend goed, ontwikkeling van resort/residentieel onroerend goed, mineralen, landbouw en ranchoperaties.

Het segment Ontwikkeling van commercieel/industrieel onroerend goed van Tejon Ranch Co. is betrokken bij het plannen en vergunnen van grond voor ontwikkeling, bouw van infrastructuurprojecten, vooraf gehuurde gebouwen en gebouwen die gehuurd of verkocht moeten worden. Dit segment verhuurt ook grond aan twee autodienststations met winkels, 13 fastfoodbedrijven, een motel, een antiekwinkel en een postkantoor; en verschillende repeaterlocaties voor microgolven, radiostations en mobiele zendmasten en routes voor glasvezelkabels. Het verhuurt ook 32 hectare grond voor een elektriciteitscentrale.

Het segment Ontwikkeling van resort/residentieel onroerend goed is verbonden met landrechten, planning, voorbereidende bouwkunde, beheer en beschermingsactiviteiten. Het segment Mineralen van Tejon Ranch Co. omvat olie- en gasroyalties, royalties voor rots- en aggregaatmateriaal en royalties van een cementbedrijf dat is verhuurd aan National Cement Company of California, Inc. Het is ook verantwoordelijk voor het beheer van de waterbronnen en infrastructuurprojecten.

Het segment Landbouw van Tejon Ranch Co. verbouwt permanente gewassen zoals wijnstokken, amandelen en pistachenoten. Daarnaast verbouwt het ook alfalfa en mengsels voor voedergewassen op 626 hectare in de Antelope Valley en verhuurt het 720 hectare grond voor het telen van groenten, evenals amandelen. Het segment Ranchoperaties biedt wildbeheer en aanverwante gronddiensten, waaronder weideverhuur en filmopnames, evenals verschillende begeleide jachten.

In 2020 kondigde Tejon Ranch Co. zijn plannen aan om een enorm nieuw winkel- en entertainmentcomplex genaamd “The Outpost” te ontwikkelen op zijn 270.000 hectare grote terrein in Kern County, Californië. De ontwikkeling zal onderdeel uitmaken van een groter “ecotoerisme”-bestemming en entertainment, winkels en hospitality bevatten. Het project zal ook buitenrecreatie en educatieve ervaringen voor bezoekers bieden. Het complex wordt verwacht in 2026 afgerond te zijn.

Beurzen:
NYSE
Sector:
Industrie
Industrieën:
Conglomeraten
Ticker:
TRC
CIK:
96869
ISIN:
US8790801091
Website:
https://tejonranch.com
Telefoon:
661 248 3000
Herkomst:
United States
Medewerkers:
90