TomTom N.V.

Laatste koersupdate: 27 feb. 24 18:35 GMT

Koers:
7,46 €
Open:
7,46 €
Vorige sluiten:
7,51 €
Dagbereik:
7,37 € - 7,49 €
Jaarbereik:
5,11 € - 8,54 €
Winst per aandeel:
-0,16
Koers-winstverhouding:
-46,62
52 weken Prijsvork:
6,71 €
Volume:
171.238,00 €
Gemiddeld volume:
412.540,00 €

Bedrijfsprofiel voor TomTom N.V.

TomTom N.V. logo

TomTom N.V. is een toonaangevend technologiebedrijf dat wereldwijd producten en diensten op het gebied van navigatie en locatiebepaling ontwikkelt en verkoopt. Het in 1991 opgerichte bedrijf heeft zijn hoofdkantoor in Amsterdam, Nederland, en is actief in twee hoofdsegmenten: Locatietechnologie en Consumenten.

Het segment Locatietechnologie van TomTom levert kaarten, verkeers- en reisinformatie en navigatieproducten aan de auto-industrie en de wegverkeersleiding. De producten omvatten standaard definitie, geavanceerde rijhulpsystemen (ADAS), high definition (HD) kaarten, kaartgegevens, real-time verkeersinformatie, gevarenwaarschuwingen, flitspalen, snelheidsprofiel, weganalyse, brandstof- en weerdiensten, EV- en parkeerdiensten, en navigatiemotor en gebruikersinterface. AutoStream, RoadCheck, TomTom indigo en virtuele horizon worden ook door dit segment aangeboden.

Het consumentensegment levert verschillende producten en diensten aan het publiek, zoals kaarten voor navigatiesystemen, accessoires, kaartupdates en ondersteunende diensten. Het biedt ook diensten voor weganalyse, zoals verkeersstatistieken, herkomst-bestemmingsanalyse, routecontrole, melding van verkeerssituaties en knooppuntanalyse.

TomTom is al lang een leider en innovator op het gebied van locatietechnologie. Haar producten worden gebruikt in miljoenen auto’s, door miljoenen bestuurders en door miljoenen verkeersprofessionals wereldwijd. Het bedrijf heeft meer dan 5.000 werknemers en bedient klanten in meer dan 130 landen over de hele wereld. Het is toegewijd aan het creëren van technologie die de wereld veiliger en slimmer maakt. Haar producten zijn ontworpen om mensen en bedrijven te helpen hun reistijd te verminderen en hun algehele effectiviteit te vergroten. Het is de missie van TomTom om mensen in staat te stellen zich vrij, veilig en efficiënt te verplaatsen. Daarnaast richt het bedrijf zich ook op het verminderen van zijn impact op het milieu en heeft het zich ten doel gesteld om in 2025 een koolstofvrij bedrijf te zijn.

Beurzen:
AMS
Sector:
Technologie
Industrieën:
Software
Ticker:
TOM2.AS
ISIN:
NL0013332471
Website:
https://www.tomtom.com
Telefoon:
31 20 757 5000
Herkomst:
Netherlands
Medewerkers:
4.424