The Mission Group plc

Laatste koersupdate: 29 mei 24 18:33 GMT

Koers:
23,70 £
Open:
23,84 £
Vorige sluiten:
23,70 £
Dagbereik:
23,65 £ - 24,00 £
Jaarbereik:
10,00 £ - 52,00 £
Winst per aandeel:
-0,13
Koers-winstverhouding:
-1,82
52 weken Prijsvork:
22,07 £
Volume:
9.164,00 £
Gemiddeld volume:
128.162,00 £

Bedrijfsprofiel voor The Mission Group plc

The Mission Group plc logo

The Mission Group plc is een toonaangevende leverancier van geïntegreerde marketingdiensten aan bedrijven, financiële en professionele diensten, de publieke sector, de gezondheidszorg, de vastgoedsector, de automobielsector, de detailhandel en de vrijetijdssector en de technologiesector. Opgericht in 2006, heeft het bedrijf een indrukwekkende groei doorgemaakt en heeft nu meer dan 600 werknemers en 8 kantoren in het Verenigd Koninkrijk, de VS, Duitsland, India en Singapore. De Groep is ook aanwezig in meer dan 50 landen wereldwijd, waardoor hun internationale klanten kunnen profiteren van een breed scala aan marketingdiensten.

Naast hun uitgebreide marketingdiensten biedt The Mission Group plc haar klanten ook marktonderzoek, analyses en strategisch advies. Hun uitgebreide klantenloyaliteitsprogramma, Mission Loyalty+, helpt klanten bij het identificeren van de behoeften en voorkeuren van klanten en bij het volgen van de betrokkenheid van klanten.

The Mission Group plc streeft ernaar klanten de hoogste kwaliteit service te bieden, door hun inzet voor innovatie, creativiteit en sterke klantrelaties. De groep zet zich in om een positieve bijdrage te leveren aan zowel de wereldwijde als de lokale gemeenschap waarvan zij deel uitmaakt, en streeft naar een cultuur van duurzaamheid en respect voor het milieu. Door hun inzet voor diversiteit en inclusie streeft het bedrijf naar een omgeving waarin iedereen kan gedijen.

Ze staan ook bekend om de kwaliteit van hun opleidings- en ontwikkelingsprogramma’s en om hun betrokkenheid bij hun personeel. De Groep stemt zijn opleidingsprogramma’s af op individuele behoeften, van startersfuncties tot ontwikkeling van leiderschap.

In de afgelopen jaren is The Mission Group plc erkend voor zijn innovatie, creativiteit en uitmuntendheid, en heeft het talrijke prijzen gewonnen, waaronder de status van ‘Premier Partner’ van Google, de prijs voor ‘Marketing Solutions Provider of the Year’ van FOMEN, de ‘Top 20 Most Innovative Companies’ van Business Insider en de prijs voor ‘Marketing Services Company of the Year’ van Econsultancy.

Beurzen:
LSE
Sector:
Communicatiediensten
Industrieën:
Advertentiebureaus
Ticker:
TMG.L
ISIN:
GB00B11FD453
Website:
https://www.themission.co.uk
Telefoon:
44 20 7462 1415
Herkomst:
United Kingdom
Medewerkers:
1.000