Triumph Group, Inc.

Laatste koersupdate: 17 apr. 24 23:00 GMT

Koers:
13,01 US$
Open:
13,68 US$
Vorige sluiten:
13,59 US$
Dagbereik:
12,99 US$ - 13,68 US$
Jaarbereik:
7,00 US$ - 17,27 US$
Winst per aandeel:
-0,72
Koers-winstverhouding:
-18,07
52 weken Prijsvork:
14,36 US$
Volume:
636.741,00 US$
Gemiddeld volume:
824.874,00 US$

Bedrijfsprofiel voor Triumph Group, Inc.

Triumph Group, Inc. logo

Triumph Group, Inc. is een beursgenoteerde luchtvaartmaatschappij die ontwerpen, engineering, fabricage, reparaties, revisies en distributie van aerostructuur, vliegtuigonderdelen, accessoires, subassemblages en systemen verzorgt. Het is gevestigd in Berwyn, Pennsylvania en is sinds 1993 in bedrijf. De toonaangevende fabrikant heeft twee primaire segmenten: Triumph Systems & Support en Triumph Aerospace Structures.

In het segment Systems & Support biedt Triumph vliegtuig- en motorgebonden accessoireaandrijvingen, thermische controlesystemen en componenten, ladinghaak, hoge liftactuatoren, cockpitcontrolehendels, hydraulische systemen en componenten, controlesysteemventielen, landingsgestelactuatiesystemen, elektronische motorcontroles, landingsgestelcomponenten en assemblages, uitlaatnozzles en leidingen, hoofdmotorversnellingsbakken, gereduceerde transmissies en aandrijfcomponenten, hoofdbrandstofpompen, brandstofmeters, primaire en secundaire vliegbesturingssystemen en trillingsdempers.

In het segment Aerospace Structures produceert het bedrijf componenten voor een breed scala aan toepassingen, waaronder composiet- en metalen lijmverbindingen, vliegbesturingsoppervlakken, motornacellen, empennages, vleugelflappen, akoestische en thermische isolatiesystemen en composietbuizen en vloerpanelen. Bovendien biedt Triumph luchtkringmachines, bladen en vinnen, auxiliaire krachtbronnen, constante snelheidsaandrijvingen, verbranders, motor- en vliegtuigaccessoires, statoren, vliegbesturingsoppervlakken, overgangsbuizen, geïntegreerde aandrijfgeneratoren, zijwanden, nacellen, lichtassemblages, afstandssensoren, overheadbakken, stuwraketten en brandstofbladderelementen. Het maakt ook cabinepanelen, schaduwen, lichtlenzen en andere componenten.

Triumph Group, Inc. bedient een breed scala aan klanten in de luchtvaartsector, waaronder originele uitrustingsfabrikanten van commerciële, regionale en militaire vliegtuigen; zakenjets en regionale luchtvaartmaatschappijen; en luchtvrachtvervoerders. Naast haar uitgebreide producten en diensten biedt Triumph ook geïntegreerde test- en certificeringsdiensten. Tijdens haar meer dan 25 jaar in bedrijf is het bedrijf snel gegroeid en heeft het vandaag de dag bijna 13.000 werknemers op meer dan 70 locaties wereldwijd.

Beurzen:
NYSE
Sector:
Industrie
Industrieën:
Ruimtevaart en Defensie
Ticker:
TGI
CIK:
0001021162
ISIN:
US8968181011
Website:
https://www.triumphgroup.com
Telefoon:
610 251 1000
Herkomst:
United States
Medewerkers:
5.340