Telefónica, S.A.

Laatste koersupdate: 27 feb. 24 23:00 GMT

Koers:
4,14 US$
Open:
4,10 US$
Vorige sluiten:
4,09 US$
Dagbereik:
4,10 US$ - 4,14 US$
Jaarbereik:
3,72 US$ - 4,53 US$
Winst per aandeel:
-0,22
Koers-winstverhouding:
-18,82
52 weken Prijsvork:
4,01 US$
Volume:
662.788,00 US$
Gemiddeld volume:
966.840,00 US$

Bedrijfsprofiel voor Telefónica, S.A.

Telefónica, S.A. logo

Telefónica, S.A. is een multinationaal telecommunicatiebedrijf dat diensten levert in Europa en Latijns-Amerika. Het bedrijf is gevestigd in Madrid, Spanje en werd opgericht in 1924.

Telefónica biedt een breed scala aan diensten waaronder mobiele spraak, toegevoegde waarde, mobiele data en internet, groothandel, zakelijk, roaming, vaste draadloze verbindingen en trunking en pagingdiensten. De vaste telecommunicatiediensten omvatten PSTN-lijnen; ISDN-toegangen; openbare telefoondiensten; lokale, binnenlandse en internationale langeafstands- en vaste-naar-mobiele communicatie; zakelijke communicatie; aanvullende diensten met toegevoegde waarde; video-telefonie; intelligent netwerk; en telefonie-informatiediensten. Daarnaast biedt het internet- en breedbandmultimediadiensten zoals internet service provider, portal en netwerk, retail en groothandel breedbandtoegang, smalband geschakelde toegang, high-speed internet via glasvezel naar de woning, en voice over internet protocol diensten.

Het bedrijf biedt ook groothandelsdiensten aan voor telecomoperatoren zoals binnenlandse interconnectie en internationale groothandelsdiensten; gehuurde lijnen voor andere operatoren; en lokale lus leasingdiensten, evenals bit stream diensten, groothandel lijnverhuur toegangen, en gehuurde kanalen voor de glasvezeluitrol van andere operatoren. De overige diensten omvatten video/TV-diensten; slimme connectiviteit en diensten, en consumenten IoT-producten; financiële en andere betalings-, beveiligings-, cloud computing-, reclame-, big data- en digitale telco-ervaringsdiensten; virtuele assistenten; digitale thuisplatforms; en Movistar Home-apparaten.

Telefónica is ook actief in andere diensten zoals online telemedicine, woonverzekeringen, muziekstreaming en consumentenleningdiensten. Het verhuurt en verkoopt ook handset-apparatuur. Het bedrijf is aanwezig in meer dan 20 landen en heeft meer dan 350 miljoen klanten. Het is een van de grootste telecommunicatiebedrijven ter wereld en staat genoteerd op de beurzen van Madrid, Barcelona, Bilbao en Valencia, evenals op de beurzen van Londen, New York en Lima.

Beurzen:
NYSE
Sector:
Technologie
Industrieën:
Telecom diensten
Ticker:
TEF
CIK:
814052
ISIN:
US8793822086
Website:
https://www.telefonica.com
Telefoon:
34 900 11 10 04
Herkomst:
Spain
Medewerkers:
103.651