TDCX Inc.

Laatste koersupdate: 17 apr. 24 22:59 GMT

Koers:
7,08 US$
Open:
7,07 US$
Vorige sluiten:
7,08 US$
Dagbereik:
7,06 US$ - 7,10 US$
Jaarbereik:
4,22 US$ - 10,42 US$
Winst per aandeel:
0,57
Koers-winstverhouding:
12,43
52 weken Prijsvork:
6,82 US$
Volume:
37.183,00 US$
Gemiddeld volume:
277.135,00 US$

Bedrijfsprofiel voor TDCX Inc.

TDCX Inc. logo

TDCX Inc. is een toonaangevende leverancier van uitbestede contactcenterdiensten, oplossingen voor digitale klantervaring, verkoop- en digitale marketingdiensten, contentmonitoring- en moderatiediensten en personeels- en administratiediensten. Opgericht in 1995 en met hoofdkantoor in Singapore, heeft het bedrijf zijn activiteiten uitgebreid naar 11 landen, waaronder Singapore, Maleisië, Thailand, de Filippijnen, Japan, China, Spanje, India, Colombia, Zuid-Korea en Roemenië.

TDCX Inc. levert een breed scala aan diensten aan haar klanten, waaronder after-sales service en klantenondersteuning in verschillende sectoren, zoals reizen en horeca, digitale reclame en media, fast moving consumer goods, technologie, financiële diensten, fintech, overheid en niet-gouvernementele organisaties, gaming, e-commerce en onderwijs. Het bedrijf levert ook verkoop- en digitale marketingdiensten die zijn klanten helpen hun producten en diensten aan hun potentiële klanten aan te bieden in de business-to-consumer en business-to-business markten. Daarnaast biedt het diensten voor inhoudbewaking en -moderatie die een veilige online omgeving creëren voor sociale mediaplatforms door menselijke interactie te bieden aan inhoudmoderatiediensten.

TDCX Inc. heeft een bewezen staat van dienst van succes en innoveert voortdurend zijn diensten om tegemoet te komen aan de steeds veranderende behoeften van zijn klanten. Het bedrijf heeft geïnvesteerd in de beste technologie en infrastructuur om ervoor te zorgen dat het in de voorhoede van de industrie blijft. Het bedrijf is ook gecertificeerd volgens de normen ISO 9001 en ISO 27001, wat aantoont dat het zich inzet voor kwaliteit en veiligheid.

TDCX Inc. beschikt over een sterk team van ervaren professionals die zich inzetten om haar klanten de best mogelijke service te bieden. Het bedrijf werkt ook nauw samen met zijn klanten om ervoor te zorgen dat aan hun behoeften wordt voldaan. TDCX Inc. heeft strategische partnerschappen gesloten met toonaangevende spelers in de sector om haar klanten de beste producten en diensten te kunnen leveren.

De inzet van TDCX Inc. om de beste klantenservice te bieden heeft geresulteerd in talrijke prijzen en onderscheidingen, waaronder de “Best Contact Center Service Provider” van de Singapore Business Review in 2020, de “Contact Center Outsourcing Company of the Year” van Frost & Sullivan in 2019 en de “Best Contact Center Service Provider” van het Asia Pacific Customer Service Consortium in 2018. Het bedrijf is ook lid van de International Association of Outsourcing Professionals (IAOP).

TDCX Inc. streeft ernaar haar klanten superieure service en innovatieve oplossingen te bieden die hen helpen hun doelen te bereiken. Het bedrijf streeft er voortdurend naar de verwachtingen van de klant te overtreffen en is toegewijd aan het leveren van de best mogelijke service aan haar klanten.

Beurzen:
NYSE
Sector:
Industrie
Industrieën:
Speciale zakelijke diensten
Ticker:
TDCX
CIK:
1803112
ISIN:
US87190U1007
Website:
https://www.tdcx.com
Telefoon:
65 6309 1688
Herkomst:
Singapore
Medewerkers:
17.400