Taitron Components Incorporated

Laatste koersupdate: 21 mei 24 23:00 GMT

Koers:
2,93 US$
Open:
2,96 US$
Vorige sluiten:
2,92 US$
Dagbereik:
2,92 US$ - 2,99 US$
Jaarbereik:
2,87 US$ - 4,32 US$
Winst per aandeel:
0,31
Koers-winstverhouding:
9,45
52 weken Prijsvork:
3,16 US$
Volume:
5.248,00 US$
Gemiddeld volume:
11.474,00 US$

Bedrijfsprofiel voor Taitron Components Incorporated

Taitron Components Incorporated logo

Taitron Components Incorporated is gespecialiseerd in het leveren van origineel ontworpen en geproduceerde (ODM) elektronische componenten en de distributie van merknaam elektronische componenten. Ze bieden een breed scala aan producten, waaronder discrete halfgeleiders, commodity geïntegreerde circuits, opto-elektronische apparaten en passieve componenten. Bovendien bieden ze waardevolle engineering en turn-key oplossingen ontworpen om contractelektronische fabrikanten (CEM’s) en originele apparatuurfabrikanten (OEM’s) te voorzien van ODM-producten voor hun turn-key-projecten.

Taitron Components Incorporated bedient voornamelijk elektronische distributeurs, CEM’s en OEM’s in de Verenigde Staten, Zuid-Korea, China, Taiwan en andere delen van de wereld. Om de kwaliteit en een betrouwbare toevoer van componenten te waarborgen, heeft het bedrijf strategische allianties gesloten met Teamforce Co. Ltd., Grand Shine Management en Zowie Technology Corporation.

Taitron Components Incorporated werd opgericht in 1989 en is gevestigd in Valencia, Californië. Het bedrijf, dat een beursgenoteerd bedrijf is, werd door Inc. Magazine beoordeeld als een van de snelst groeiende bedrijven. In de afgelopen drie jaar heeft het een gemiddelde jaarlijkse groei van meer dan 32% gerealiseerd. Bovendien is het bedrijf een vertrouwde partner van veel grote conglomeraat in de elektronica-industrie geworden. Het heeft geïnvesteerd in geavanceerde infrastructuur, moderne productielijnen en gekwalificeerd personeel, om ervoor te zorgen dat het kwalitatief hoogwaardige producten en klantenservice levert. Door zijn consistente inspanningen is het bedrijf uitgegroeid tot een van de grootste elektronische componentleveranciers ter wereld.

Beurzen:
NASDAQ
Sector:
Technologie
Industrieën:
Elektronica & Computer Distributie
Ticker:
TAIT
CIK:
942126
ISIN:
US8740281030
Website:
https://www.taitroncomponents.com
Telefoon:
661 257 6060
Herkomst:
United States
Medewerkers:
14