Sypris Solutions, Inc.

Laatste koersupdate: 18 jun. 24 23:00 GMT

Koers:
1,85 US$
Open:
1,86 US$
Vorige sluiten:
1,86 US$
Dagbereik:
1,85 US$ - 1,88 US$
Jaarbereik:
1,27 US$ - 2,30 US$
Winst per aandeel:
-0,16
Koers-winstverhouding:
-11,56
52 weken Prijsvork:
1,53 US$
Volume:
14.039,00 US$
Gemiddeld volume:
28.177,00 US$

Bedrijfsprofiel voor Sypris Solutions, Inc.

Sypris Solutions, Inc. logo

Sypris Solutions, Inc. is een onderneming die gespecialiseerd is in de productie van onderdelen voor bedrijfsvoertuigen, terreinwagens, recreatievoertuigen, auto’s, industriële voertuigen, lichte vrachtwagens en energiemarkten. Het levert ook diensten voor olie- en gaspijpleidingen en luchtvaart- en defensie-elektronica. Het bedrijf is actief in twee segmenten - Sypris Technologies en Sypris Electronics.

Het segment Sypris Technologies produceert en levert een breed scala aan componenten, waaronder assen, transmissieassen, versnellingsbakken, fusees en andere componenten voor fabrikanten van auto’s, vrachtwagens en recreatievoertuigen. Het biedt ook activiteiten met toegevoegde waarde voor aandrijflijnassemblages en produceert druksluitingen en andere gefabriceerde producten voor olie- en gaspijpleidingen.

Het segment Sypris Electronics levert elektronische productiediensten, zoals de productie van circuitkaarten en volledige dozen, hoge betrouwbaarheidsproductie, systeemassemblage en -integratie, ontwerp voor maakbaarheid en ontwerp voor specificatiewerk voor de luchtvaart- en defensie-elektronicamarkten. Het biedt ook diensten op het gebied van de assemblage van circuitkaarten voor elektronische sensoren en systemen, zoals radarsystemen, tactische grondstations, navigatiesystemen, wapensystemen en richt- en waarschuwingssystemen. Daarnaast levert het bedrijf technische ontwerp- en reparatie- of inspectiediensten en verkoopt het zijn technische producten onder de merknaam Tube Turns.

Sypris Solutions, Inc. werd opgericht in 1997 en heeft zijn hoofdkantoor in Louisville, Kentucky. Het bedrijf is in de loop der jaren aanzienlijk gegroeid en heeft nu vestigingen in Noord-Amerika en Mexico. Het heeft ook zijn productassortiment uitgebreid met een verscheidenheid aan vrachtwagenonderdelen, onderdelen voor olie- en gaspijpleidingen en elektronica voor de ruimtevaart en defensie. Bovendien heeft het bedrijf een sterk netwerk van leveranciers ontwikkeld, waardoor het zijn klanten concurrerend geprijsde producten en diensten kan leveren.

Beurzen:
NASDAQ
Sector:
Cyclische consument
Industrieën:
Auto Onderdelen
Ticker:
SYPR
CIK:
864240
ISIN:
US8716551069
Website:
https://www.sypris.com
Telefoon:
502 329 2000
Herkomst:
United States
Medewerkers:
684