SWK Holdings Corporation

Laatste koersupdate: 18 jun. 24 23:00 GMT

Koers:
16,76 US$
Open:
16,82 US$
Vorige sluiten:
16,81 US$
Dagbereik:
16,76 US$ - 17,03 US$
Jaarbereik:
15,26 US$ - 18,75 US$
Winst per aandeel:
0,96
Koers-winstverhouding:
17,46
52 weken Prijsvork:
17,29 US$
Volume:
6.515,00 US$
Gemiddeld volume:
7.068,00 US$

Bedrijfsprofiel voor SWK Holdings Corporation

SWK Holdings Corporation logo

SWK Holdings Corporation is een in 1996 opgerichte beursgenoteerde financieringsmaatschappij met hoofdkantoor in Dallas, Texas. Het bedrijf richt zich op de gezondheidszorgsector en is actief in twee segmenten - Financiële Vorderingen en Farmaceutische Ontwikkeling. Het bedrijf biedt aangepaste financieringsoplossingen aan een reeks biowetenschappelijke bedrijven, waaronder biotechnologie, medische apparatuur, medische diagnostiek en aanverwante instrumenten, diergezondheid en farmaceutische industrie, alsmede instellingen en uitvinders. Het biedt ook niet-discretionaire beleggingsadviesdiensten aan institutionele klanten in afzonderlijk beheerde accounts om te beleggen in life science finance.

De farmaceutische ontwikkelingsactiviteiten van het bedrijf verlopen via zijn Peptelligence-platform. Dit platform wordt gebruikt voor de ontwikkeling, formulering en productie van farmaceutische producten en voor het verlenen van licenties. De productpijplijn van het bedrijf omvat Ovarest, een orale leuprolide-tablet voor de behandeling van endocriene ziekten.

SWK Holdings Corporation streeft ernaar haar klanten innovatieve financieringsoplossingen te bieden en is voortdurend op zoek naar nieuwe mogelijkheden om haar activiteiten uit te breiden. Het is sterk vertegenwoordigd in de gezondheidszorgsector en zet zich in om life science-bedrijven, instellingen en uitvinders te helpen hun doelen te bereiken. Het bedrijf heeft een ervaren managementteam en streeft voortdurend naar verbetering van zijn diensten en producten. Het is ook betrokken bij diverse filantropische activiteiten, zoals het ondersteunen van het onderzoek naar en de ontwikkeling van nieuwe behandelingen voor endocriene ziekten.

Beurzen:
NASDAQ
Sector:
Financiële diensten
Industrieën:
Vermogensbeheer
Ticker:
SWKH
CIK:
1089907
ISIN:
US78501P2039
Website:
https://www.swkhold.com
Telefoon:
972 687 7250
Herkomst:
United States
Medewerkers:
33