Sunworks, Inc.

Laatste koersupdate: 14 feb. 24 23:00 GMT

Koers:
0,06 US$
Open:
0,07 US$
Vorige sluiten:
0,10 US$
Dagbereik:
0,06 US$ - 0,08 US$
Jaarbereik:
0,02 US$ - 2,11 US$
Winst per aandeel:
-1,63
Koers-winstverhouding:
-0,04
52 weken Prijsvork:
0,18 US$
Volume:
31.500.881,00 US$
Gemiddeld volume:
15.410.022,00 US$

Bedrijfsprofiel voor Sunworks, Inc.

Sunworks, Inc. logo

Sunworks, Inc. levert via haar dochterondernemingen fotovoltaïsche en batterijgebaseerde energie- en opslagsystemen voor de agrarische, commerciële, industriële, openbare werken en residentiële markten in de Verenigde Staten. Het bedrijf ontwerpt, financiert, integreert, installeert en beheert systemen van 2 kilowatt voor residentiële projecten tot systemen van meerdere megawatt voor grotere commerciële en openbare werken. Het bedrijf was voorheen bekend als Solar3D, Inc. en veranderde zijn naam in Sunworks, Inc. in maart 2016. Sunworks, Inc. werd opgericht in 2002 en heeft zijn hoofdkantoor in Provo, Utah.

Beurzen:
NASDAQ
Sector:
Technologie
Industrieën:
Zonne energie
Ticker:
SUNW
CIK:
0001172631
ISIN:
US86803X2045
Website:
https://sunworksusa.com
Telefoon:
866 600 6800
Herkomst:
United States
Medewerkers:
495

Sunworks, Inc. Nieuws

3 Klimaatverandering Penny Stocks die u in 5 jaar rijk zullen maken

3 Klimaatverandering Penny Stocks die u in 5 jaar rijk zullen maken

InvestorPlace

Beleggen in klimaataandelen is nog nooit zo'n goede gelegenheid geweest als nu. Groene energie is mettertijd alomtegenwoordig geworden, en slimme beleggers die willen investeren in de toekomst van duurzaamheid zullen daar enorm van profiteren.

7 Beste groene aandelen om nu te kopen

7 Beste groene aandelen om nu te kopen

InvestorPlace

Er zijn weinig andere sectoren met hetzelfde potentiële rendement als deze groene penny-aandelen om nu te kopen. De groei van groene energie is een ontluikende kans die beleggers overal in hun dagelijks leven kunnen zien.

Sunworks: Op koers naar winstgevendheid met een nieuw bedrijfsmodel

Sunworks: Op koers naar winstgevendheid met een nieuw bedrijfsmodel

Seeking Alpha

De verbeterde kanaalmix van SUNW die migreert naar directe verkoop met hogere marges zou de belangrijkste katalysator moeten zijn voor omzetgroei en margeverhoging in 2023. Er is nog veel ruimte om te groeien in de markt voor zon-PV, aangezien in 2022 slechts 5% van de Amerikaanse woningen een zon-PV-systeem op het dak heeft.

Sunworks, Inc. (SUNW) Q3 2022 Earnings Call Transcript

Sunworks, Inc. (SUNW) Q3 2022 Earnings Call Transcript

Seeking Alpha

Sunworks, Inc. (NASDAQ:SUNW ) Q3 2022 Results Conference Call 8 november 2022 1:00 PM ET Deelnemers van het bedrijf Jason Bonfigt - Chief Financial Officer Gaylon Morris - President en CEO Conference Call Deelnemers Phillip Shen - ROUTH Donovan Schafer - Northland Capital Markets Operator Groeten. Welkom bij de Sunworks Inc. Conferentiegesprek over de resultaten van het derde kwartaal van 2022.

Sunworks kondigt een conferentiegesprek en webcast aan over de resultaten van het derde kwartaal van 2022

Sunworks kondigt een conferentiegesprek en webcast aan over de resultaten van het derde kwartaal van 2022

Accesswire

PROVO, UT / ACCESSWIRE / 31 oktober 2022 / Sunworks, Inc. (NASDAQ:SUNW), een toonaangevende leverancier van oplossingen voor zonne-energie en batterijopslag voor woningen, landbouw, commercieel, industrieel en openbare werken, heeft vandaag aangekondigd dat het de resultaten van het derde kwartaal van 2022 bekend zal maken vóór de opening van de markt op dinsdag 8 november 2022. Diezelfde dag zal om 13.00 uur een conference call worden gehouden.

Dit is waarom koopjesjagers dol zijn op de snelle verhuizer Sunworks (SUNW).

Dit is waarom koopjesjagers dol zijn op de snelle verhuizer Sunworks (SUNW).

Zacks Investment Research

Als u op zoek bent naar aandelen die onlangs een sterk momentum hebben gekregen, maar nog steeds tegen redelijke prijzen worden verhandeld, zou Sunworks (SUNW) een goede keuze kunnen zijn. Het is een van de aandelen die door onze "Fast-Paced Momentum at a Bargain"-screening zijn gekomen.

7 Beste groene aandelen om nu te kopen

7 Beste groene aandelen om nu te kopen

InvestorPlace

De wereld schakelt over van een op koolstof gebaseerde energie-economie naar een economie die meer afhankelijk is van groene energiebronnen. De twee grootste bronnen van hernieuwbare energie, wind- en zonne-energie, zijn momenteel goed voor ongeveer 5% van de energie in de wereld.

3 Solar-aandelen om te kopen nu de inflatieverlagingswet de vooruitzichten verbetert

3 Solar-aandelen om te kopen nu de inflatieverlagingswet de vooruitzichten verbetert

Zacks Investment Research

Meer zonne-installaties en productiebelastingkredieten voor de Amerikaanse zonne-industrie, dankzij de IRA, zouden zonne-aandelen moeten stimuleren, ondanks de uitdagingen in de toeleveringsketen. U kunt Zacks Solar Industry-spelers zoals ENPH, CSIQ en SUNW kopen.

Sunworks, Inc. Persberichten

Sunworks, inc. gebruikt zeep technologie om milieuvriendelijk recyclingprogramma te LAN ceren

Toonaangevende leverancier van hernieuwbare energie werkt samen met milieuvriendelijke afvalverwerkingsgroep voor ethisch hergebruik van onbruikbare panelen, batterijen, elektrische laders en omvormers provo, ut accesswire 3 OK tober 2022 sunworks, inc. ( nasdaq sunw) sunworks, een leverancier van hoogwaardige oplossingen voor zonne energie en batterijopslag met 20 jaar ervaring in de residentiële, agrarische, commerciële, industriële en openbare sector, zet zich in voor duurzame praktijken met de LAN cering van een LAN delijk recyclingprogramma voor de LAN ge termijn in samenwerking met zeep technology (" zeep"), een afvalverwerkingsbedrijf. de overeenkomst van sunworks met zeep kwam tot stand nadat het bedrijf in 2021 293 buiten gebruik gestelde panelen had gerecycled en de noodzaak inzag om het programma te formaliseren.

Sunworks behaalt toppositie op de lijst van 2022 beste zonne energiebedrijven van de wereld

20 jaar oude, beursgenoteerde marktleider eindigt in het 20 e percentiel provo, ut accesswire 18 augustus 2022 sunworks, inc. ( nasdaq sunw), een leverancier van hoogwaardige oplossingen voor zonne energie en batterijopslag in de residentiële, agrarische, commerciële, industriële en openbare werken, heeft vandaag aangekondigd dat het door solar power world , een toonaangevend vakblad, voor het kalenderjaar 2022 is uitgeroepen tot een van de beste aannemers van zonne energie in de verenigde staten. de lijst van beste zonne energieaannemers wordt elk jaar opgesteld door solar power world om de beste prestaties in de binnenlandse zonne installatie industrie te erkennen.

Sunworks rapporteert resultaten tweede kwartaal 2022

Provo, ut accesswire august 9, 2022 sunworks, inc. ( nasdaq sunw), een toonaangevende leverancier van oplossingen voor zonne energie en batterijopslag voor de residentiële, agrarische, commerciële, industriële en openbare werken markten, heeft vandaag de financiële resultaten voor het tweede kwartaal van 2022 bekendgemaakt. resultaten tweede kwartaal 2022 ( ten opzichte van het tweede kwartaal 2021) totale omzet van 36,4 miljoen, een stijging van 13,4% brutowinst van 16,9 miljoen, een stijging van 11,4% residentiële zonne energie segment inkomsten van 32,5 miljoen, een 42% stijging commerciële zonne energie segment inkomsten van 3,9 miljoen, een 5. de totale residentiële zonne energie inkomsten stegen met 70% op jaarbasis en met 37% op jaarbasis. de totale orders in het commerciële zonne energie segment bedroegen 23,7 miljoen. de totale orderportefeuille steeg met 51% tot 96,9 miljoen en met 33 miljoen op jaarbasis dankzij de verbeterde residentiële en commerciële vraag.

Correctie sunworks LAN ceert nieuwe bedrijfswebsite

Dit artikel corrigeert een artikel dat vanochtend werd gepubliceerd en dat een onjuiste websitelink bevatte nieuwe website helpt klanten goed geïnformeerde beslissingen te nemen over zonne energieoplossingen provo, ut accesswire 28 juli 2022 sunworks, inc. ( nasdaq sunw), een leverancier van zonne energie en batterijopslagoplossingen voor woningen, LAN dbouw, handel, industrie en openbare werken, kondigt met genoegen de LAN cering aan van zijn nieuw ontworpen website sunworksusa. com . de volledig vernieuwde website heeft een vereenvoudigd ontwerp, verbeterde functionaliteit, organische zoekoptimalisatie, videotestimonials van klanten en verrijkte inhoudsgebieden die klanten helpen goed geïnformeerde beslissingen te nemen over zonne energieoplossingen.

Sunworks LAN ceert nieuwe bedrijfswebsite

Nieuwe website helpt klanten weloverwogen beslissingen te nemen over zonne energie oplossingen provo, ut accesswire 28 juli 2022 sunworks, inc. ( nasdaq sunw), een leverancier van zonne energie en batterijopslagoplossingen voor woningen, LAN dbouw, handel, industrie en openbare werken, kondigt met genoegen de LAN cering van haar nieuw ontworpen website sunworksusa. com aan. de volledig vernieuwde website heeft een vereenvoudigd ontwerp, verbeterde functionaliteit, organische zoekoptimalisatie, videotestimonials van klanten en verrijkte inhoudsgebieden die klanten helpen goed geïnformeerde beslissingen te nemen over zonne energieoplossingen.

Sunworks houdt virtuele jaarlijkse aandeelhoudersvergadering op 15 juni 2022

Provo, ut accesswire june 8, 2022 sunworks, inc. ( nasdaq sunw), een leverancier van zonne energie en accu opslag oplossingen voor residentiële, agrarische, commerciële, industriële en openbare werken markten, kondigde vandaag aan dat het zijn jaarlijkse aandeelhoudersvergadering zal houden om 9 uur mdt (11 uur mdt).

Sunworks rapporteert resultaten eerste kwartaal 2022

Provo, ut accesswire may 16, 2022 sunworks, inc. ( nasdaq sunw), een toonaangevende leverancier van oplossingen voor zonne energie en batterijopslag voor woningen, LAN dbouw, commercieel, industrieel en openbare werken, heeft vandaag de financiële resultaten voor het eerste kwartaal van 2022 bekendgemaakt. de financiële resultaten voor het eerste kwartaal van 2022 omvatten de bedrijfsresultaten van solcius, dat op 8 april 2021 werd overgenomen, zonder een overeenkomstige bijdrage in dezelfde periode vorig jaar.

Sunworks LAN ceert esg rapportageprogramma

Wijst management en bestuursniveau toe aan esg programma is van plan begin 2024 het eerste esg rapport te LAN ceren provo, ut accesswire 11 april 2022 sunworks, inc. ( nasdaq sunw), een toonaangevende leverancier van zonne energie en oplossingen voor batterijopslag voor woningen, LAN dbouw, handel, industrie en openbare werken, heeft vandaag aangekondigd dat het een geïntegreerd milieu , sociaal en bestuursrapportageprogramma ( esg) heeft gelanceerd, in overeenstemming met het LAN getermijnstreven van het bedrijf naar waardecreatie door middel van duurzame bedrijfspraktijken. in samenhang met de LAN cering van het programma heeft sunworks een commissie voor maatschappelijk verantwoord ondernemen opgericht, genaamd de esg adviescommissie, die belast is met het beheer van alle esg activiteiten en die rapporteert aan een speciale commissie op bestuurlijk en duurzaamheidsniveau die verantwoordelijk is voor het toezicht op het programma.

Sunworks kondigt financiële resultaten over het vierde kwartaal en het gehele jaar 2021 aan

Orderportefeuille bereikt 58 miljoen doordat bedrijf seizoensgebonden weersomstandigheden en verstoringen van de toeleveringsketen overwint; bedrijf gaat 2022 in met ervaren team en sterke vraag provo, ut accesswire 11 maart 2022 sunworks, inc. ( nasdaq sunw), leverancier van zonne energie en oplossingen voor batterijopslag voor residentiële, agrarische, commerciële, industriële en openbare werken, maakte vandaag de financiële resultaten bekend voor het vierde kwartaal en het volledige jaar eindigend op 31 DEC ember 2021. de financiële resultaten voor het vierde kwartaal van 2021 omvatten de bedrijfsresultaten van solcius, overgenomen op 8 april 2021, zonder overeenkomstige bijdrage in de periode van vorig jaar.

Sunworks benoemt chris monahan tot chief legal officer

Brengt aanzienlijke expertise op het gebied van bouw en ingenieursrecht en risicobeheer in het directieteam van sunworks provo, ut accesswire 10 februari 2022 sunworks, inc. ( nasdaq sunw), een leverancier van oplossingen voor zonne energie en batterijopslag voor residentiële, agrarische, commerciële, industriële en openbare werken, heeft vandaag aangekondigd dat chris monahan is benoemd tot chief legal officer van sunworks. mr. monahan is een ervaren juridisch adviseur met diepgaande kennis en expertise op meerdere gebieden van de wet, evenals praktische ervaring op het gebied van engineering, bedrijfsvoering en bouw projectmanagement.