StepStone Group Inc.

Laatste koersupdate: 23 feb. 24 23:00 GMT

Koers:
35,49 US$
Open:
35,59 US$
Vorige sluiten:
35,66 US$
Dagbereik:
35,16 US$ - 35,72 US$
Jaarbereik:
19,83 US$ - 37,40 US$
Winst per aandeel:
0,90
Koers-winstverhouding:
39,43
52 weken Prijsvork:
32,49 US$
Volume:
303.590,00 US$
Gemiddeld volume:
301.055,00 US$

Bedrijfsprofiel voor StepStone Group Inc.

StepStone Group Inc. logo

StepStone Group Inc. is een wereldwijde alternatieve vermogensbeheerder gespecialiseerd in private markten, waaronder private equity, vastgoed, private schuld en infrastructuur. Het bedrijf is opgericht in 2007 en heeft zijn hoofdkantoor in New York, met kantoren in Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Europa, Australië en Azië. StepStone is een toonaangevende aanbieder van op maat gemaakte beleggingsoplossingen voor een diverse groep institutionele beleggers, waaronder schenkingen, stichtingen, pensioenplannen, verzekeringsmaatschappijen en staatsfondsen.

De beleggingsstrategieën van StepStone voor de particuliere markten omvatten directe investeringen, dakfondsen, secundaire directe investeringen en secundaire indirecte investeringen. Voor directe investeringen streeft de onderneming naar investeringen in durfkapitaal, incubatie, mezzanine, distressed/vulture, seed/startup, early venture, mid venture, late venture, emerging growth, later stage, turnaround, groeikapitaal, industrieconsolidatie, herkapitalisatie en buy-out investeringen in volwassen bedrijven en bedrijven uit de middenmarkt. StepStone investeert bij voorkeur in natuurlijke hulpbronnen, technologie, gezondheidszorg, diensten, materialen, productie, duurzame consumptiegoederen, kleding, hotels, restaurants en vrije tijd, media, detailhandel, basisconsumptiegoederen, financiële diensten, telecommunicatiediensten, energie, infrastructuur, vastgoed en onroerend goed. StepStone investeert doorgaans tussen $15 miljoen en $200 miljoen in bedrijven met een ondernemingswaarde tussen $150 miljoen en $25000 miljoen en investeert tussen 5% en 40% in opkomende markten.

Voor fondsbeleggingen streeft StepStone naar beleggingen in private equity-fondsen, durfkapitaalfondsen, speciale-situatiefondsen, vastgoedfondsen, infrastructuurfondsen, mezzaninefondsen en turnaround/distressed fondsen. Het overweegt investeringen in zowel binnenlandse als internationale fondsen, evenals co-investeringen en vervolginvesteringen en gedeeltelijke belangen in fondsen.

StepStone Group Inc. is een geregistreerde beleggingsadviseur bij de U.S. Securities and Exchange Commission en is lid van de Investment Adviser Association. De onderneming is ook geregistreerd bij de Financial Industry Regulatory Authority (FINRA) als makelaar-dealer. De onderneming is actief lid van de Private Equity Growth Capital Council, de Institutional Limited Partners Association (ILPA) en de Emerging Markets Private Equity Association (EMPEA).

Beurzen:
NASDAQ
Sector:
Financiële diensten
Industrieën:
Vermogensbeheer
Ticker:
STEP
CIK:
1796022
ISIN:
US85914M1071
Website:
https://www.stepstonegroup.com/
Telefoon:
212 351 6100
Herkomst:
United States
Medewerkers:
886