Scully Royalty Ltd.

Laatste koersupdate: 23 feb. 24 22:13 GMT

Koers:
7,85 US$
Open:
7,80 US$
Vorige sluiten:
7,86 US$
Dagbereik:
7,80 US$ - 8,00 US$
Jaarbereik:
3,71 US$ - 8,30 US$
Winst per aandeel:
-1,32
Koers-winstverhouding:
-5,95
52 weken Prijsvork:
7,33 US$
Volume:
22.490,00 US$
Gemiddeld volume:
16.529,00 US$

Bedrijfsprofiel voor Scully Royalty Ltd.

Scully Royalty Ltd. logo

Scully Royalty Ltd. is een gediversifieerde wereldwijde mijnwerker, die sinds haar oprichting in 2017 gevestigd is in Centraal, Hongkong. Het specialiseert zich in ijzerertsmijnbouw in Amerika, Afrika, Canada, Azië en Europa, met haar belangen in de Scully-ijzermijn gevestigd in de provincie Newfoundland en Labrador, Canada. Het bedrijf heeft drie hoofdsegmenten: Royalty, Industrieel en Handelsbankieren.

Het Royalty-segment is waar het bedrijf het beste bekend om staat. Het is gericht op de acquisitie en het beheer van royalty-belangen in natuurlijke hulpbronnen zoals ijzererts en andere mineralen, het verkennen en ontwikkelen van commerciële mogelijkheden en het aanbieden van verschillende diensten aan mijnbouwbedrijven. Het Industriële segment produceert en levert een breed scala aan kwalitatief hoogwaardig ijzererts en andere mineralenproducten, specifiek voor de bouwindustrie. Het Handelsbankieren-segment omvat het verlenen van handelsbank- en andere gerelateerde diensten aan klanten.

Sinds haar oprichting is Scully Royalty Ltd. sterk gegroeid. Het is momenteel de tweede grootste ijzerertsproducent in Noord-Amerika en de zesde grootste ijzerertsproducent ter wereld. Het bedrijf heeft zichzelf gevestigd als een leider in de ijzerertsindustrie en heeft een sterke focus op duurzaamheid en innovatie. Scully heeft een netwerk van relaties opgebouwd met mijnbouwbedrijven, investeerders en andere belanghebbenden om ervoor te zorgen dat zowel het milieu als het bedrijf goed worden beheerd.

Naast haar commerciële activiteiten is Scully Royalty Ltd. sterk betrokken bij tal van corporate social responsibility-initiatieven. Het is toegewijd aan het investeren in lokale gemeenschappen, waaronder initiatieven om armoede en genderongelijkheid aan te pakken. Het bedrijf maakt ook bijdragen aan verschillende conservatie-initiatieven en werkt regelmatig samen met niet-gouvernementele organisaties aan projecten op het gebied van gezondheid en onderwijs. Scully Royalty Ltd. is ook een ondertekenaar van het VN-Global Compact, een internationale initiatief om mensenrechten, arbeid, milieu en anti-corruptie te bevorderen.

Beurzen:
NYSE
Sector:
Financiële diensten
Industrieën:
Kapitaalmarkt
Ticker:
SRL
CIK:
16859
ISIN:
KYG7T96K1077
Website:
https://www.scullyroyalty.com
Telefoon:
844 331 3343
Herkomst:
Hong Kong
Medewerkers:
72