Spirit AeroSystems Holdings, Inc.

Laatste koersupdate: 21 mei 24 23:00 GMT

Koers:
31,19 US$
Open:
30,97 US$
Vorige sluiten:
31,01 US$
Dagbereik:
30,78 US$ - 31,20 US$
Jaarbereik:
14,65 US$ - 36,34 US$
Winst per aandeel:
-8,41
Koers-winstverhouding:
-3,71
52 weken Prijsvork:
32,96 US$
Volume:
1.195.163,00 US$
Gemiddeld volume:
3.083.640,00 US$

Bedrijfsprofiel voor Spirit AeroSystems Holdings, Inc.

Spirit AeroSystems Holdings, Inc. logo

Spirit AeroSystems Holdings, Inc. is een toonaangevende wereldwijde aerostructuurfabrikant en een belangrijke leverancier voor grote vliegtuigfabrikanten. Het bedrijf ontwerpt, ontwikkelt, produceert, verkoopt en onderhoudt commerciële en militaire vliegtuigen met vaste en draaiende vleugels. Het biedt complete aerostructuur voor nieuwe vliegtuigprogramma’s, evenals na-verkoopreparatie, onderhoud en revisie.

Het bedrijf opereert via drie segmenten: Commercieel, Defensie & Ruimte en Aftermarket. Het Commerciële segment biedt voor-, midden- en achtervleugelsecties en -systemen, struts / pylons, nacelles en gerelateerde motorkenstructurele componenten; en vleugels en vleugelcomponenten, waaronder vliegbesturingsoppervlakken, evenals andere structurele onderdelen aan vliegtuigfabrikanten, motorfabrikanten van grote commerciële en zaken / regionale jetprogramma’s. Het Defense & Space-segment biedt vleugel, strut, nacelle en vleugelaerostructuur voornamelijk voor defensieprogramma’s van de Amerikaanse overheid. Het Aftermarket-segment biedt reserveonderdelen en MRO-diensten, reparaties voor vliegbesturingsoppervlakken en nacelles, radome reparaties, rotabele activa, engineeringdiensten, geavanceerde composietreparaties en andere reparatie- en revisiediensten.

Spirit AeroSystems is een van de grootste aerostructuurfabrikanten ter wereld en een van de grootste werkgevers in de VS met ongeveer 13.000 werknemers in Tulsa en McAlester, OK; Subang, Maleisië; Winnipeg en North Bay, Canada; Prestwick, VK; Nagoya, Japan; en Kinston, NC. Zijn faciliteiten omvatten een wereldklasse centrum voor composietmaterialen in Kinston en het eerste wereldwijde titaniumcomposietfabriek in Tulsa. De klantenkring van het bedrijf omvat bijna alle grote commerciële, zaken / regionale jet- en rotorvliegtuigen, evenals alle grote wereldwijde OEM’s.

Spirit AeroSystems heeft een sterk engagement voor onderzoek en ontwikkeling van doorbraaktechnologieën, zoals snelle prototyping van aerostructuur, gereedschap, fabricage en reparatieprocessen, en geavanceerde composieten. Het bedrijf heeft strategische partnerschappen met Sierra Space, Safran Cabin, Collins Aerospace en Lockheed Martin om toegang te krijgen tot de commerciële ruimteeconomie van de toekomst. Spirit AeroSystems is ook investeerder in verschillende start-up luchtvaartbedrijven en is toegewijd aan het investeren in de ontwikkeling van innovatieve technologieën en producten die aan de klantenvereisten voldoen en deze overtreffen.

Beurzen:
NYSE
Sector:
Industrie
Industrieën:
Ruimtevaart en Defensie
Ticker:
SPR
CIK:
1364885
ISIN:
US8485741099
Website:
https://www.spiritaero.com
Telefoon:
316 526 9000
Herkomst:
United States
Medewerkers:
16.100