Simon Property Group, Inc.

Laatste koersupdate: 23 feb. 24 23:00 GMT

Koers:
150,35 US$
Open:
151,43 US$
Vorige sluiten:
151,51 US$
Dagbereik:
150,35 US$ - 151,75 US$
Jaarbereik:
100,17 US$ - 153,11 US$
Winst per aandeel:
6,97
Koers-winstverhouding:
21,57
52 weken Prijsvork:
142,99 US$
Volume:
523.573,00 US$
Gemiddeld volume:
1.588.037,00 US$

Bedrijfsprofiel voor Simon Property Group, Inc.

Simon Property Group, Inc. logo

Simon Property Group (SPG) is een leider in de real estate investment trust (REIT) industrie. Opgericht in 1960 door Mel en Herb Simon, is het bedrijf gegroeid van een enkel Indianapolis winkelcentrum tot een wereldwijd REIT. SPG is een beursgenoteerd bedrijf dat is vermeld op de New York Stock Exchange (NYSE: SPG) en is een S&P 100-bedrijf. Simon-eigendommen bevinden zich in de Verenigde Staten, Europa en Azië en zijn enkele van de meest prestigieuze winkel-, eet-, entertainment- en mixed-use-bestemmingen ter wereld.

SPG is een leider in de retail real estate industrie, met eigendommen in de Verenigde Staten, Europa en Azië. Dit omvat 118 Premium Outlets® (kortingswinkelcentra), drie Mills-specialty retailcentra en meerdere lifestyle-, entertainment- en mixed-use-eigendommen. Deze portefeuille van eigendommen wordt ondersteund door een gediversifieerd mix van huurders, variërend van wereldwijde en regionale retailers tot internationale en regionale restaurants.

SPG is toegewijd aan het creëren van ervaringen voor kopers en bezoekers die kwaliteit, gemak en entertainment combineren. Daarom werkt het bedrijf nauw samen met hun huurders om ervoor te zorgen dat hun eigendommen in lijn zijn met de kernwaarden van het bedrijf. SPG werkt ook hard om een veilige en uitnodigende omgeving te creëren voor hun bezoekers, en dit wordt weerspiegeld in hun gemeenschappen in de vorm van kwaliteitsbanen en toegenomen economische ontwikkeling.

SPG is diep toegewijd aan het nemen van een proactieve aanpak voor duurzaamheid om hun milieueffect te verminderen, de efficiëntie te vergroten en gezonde levensstijlen te bevorderen. SPG heeft de uitstoot van broeikasgassen, het waterverbruik en de afvalproductie verminderd bij hun eigendommen en zoekt voortdurend naar manieren om nog duurzamer te worden. Het bedrijf heeft ook programma’s geïmplementeerd om gezondheid en welzijn te bevorderen, zoals voedings- en oefenbronnen, voor hun huurders en gasten.

In de loop der jaren heeft SPG vele awards en eervolle vermeldingen gekregen en heeft het gediend als leider in de industrie. In 2020 werd het bedrijf erkend als de # 1 “Real Estate Player in Retail” en ook als de # 2 “Meest bewonderde Real Estate Company” door Fortune magazine. Bovendien hebben ze erkenning gekregen van tal van organisaties voor hun leiderschap op het gebied van duurzaamheid, gezondheid en welzijn en diversiteit & inclusie initiatieven. SPG is ook actief in hun gemeenschappen, met tal van vrijwilligers- en liefdadigheidsinitiatieven door hun hele portefeuille.

Beurzen:
NYSE
Sector:
Vastgoed
Industrieën:
REIT
Ticker:
SPG
CIK:
0001063761
ISIN:
US8288061091
Website:
https://www.simon.com
Telefoon:
317-636-1600
Herkomst:
United States
Medewerkers:
2.400