StoneX Group Inc.

Laatste koersupdate: 27 feb. 24 23:00 GMT

Koers:
67,26 US$
Open:
68,32 US$
Vorige sluiten:
67,97 US$
Dagbereik:
66,96 US$ - 68,32 US$
Jaarbereik:
49,62 US$ - 74,01 US$
Winst per aandeel:
7,92
Koers-winstverhouding:
8,49
52 weken Prijsvork:
67,89 US$
Volume:
78.572,00 US$
Gemiddeld volume:
158.496,00 US$

Bedrijfsprofiel voor StoneX Group Inc.

StoneX Group Inc. logo

StoneX Group Inc. is een wereldwijd financiële dienstverleningsnetwerk dat een reeks diensten biedt, waaronder risicobeheer en hedging, uitvoering en clearing van genoteerde en OTC-producten, stembrokerage, marktintelligentie, fysieke handel en commodityfinanciering en logistieke diensten. Het bedrijf heeft vier hoofdsegmenten: Commercieel, Institutional, Retail en Global Payments.

Het Commerciële segment biedt buitenlandse valuta- en schatkistdiensten aan bedrijven, institutionele klanten en niet-gouvernementele en overheidsorganisaties, evenals risicobeheer- en hedgingdiensten. Het Institutional-segment van StoneX Group Inc. biedt effectenhandelsdiensten aan institutionele klanten, evenals originele, structurerende en plaatsing van schuldinstrumenten op wereldwijde kapitaalmarkten. Het Retail-segment van StoneX Group Inc. biedt handelsdiensten en oplossingen op de wereldwijde financiële markten, waaronder spot-valutahandel, edelmetalenhandel en contracten voor verschillen. Het Global Payments-segment biedt betalingsdiensten aan banken en commerciële bedrijven, goede doelen en niet-gouvernementele en overheidsorganisaties.

StoneX Group Inc. werd opgericht in 1924 en is gevestigd in New York, New York. Het bedrijf heeft ongeveer 4.400 medewerkers uit zijn wereldwijde kantoren in de VS, het VK, Azië, Australië en Europa. StoneX Group Inc. heeft meer dan 1000 institutionele klanten en zijn wereldwijde clearingvolumes zijn meer dan 7 biljoen dollar aan jaarlijkse nominale waarde. In juli 2020 veranderde het bedrijf zijn naam van INTL FCStone Inc. in StoneX Group Inc. om de omvang van zijn wereldwijde financiële dienstverleningsnetwerk beter weer te geven.

Het bedrijf heeft zijn bereik en aanbod voortdurend uitgebreid door strategische overnames. In 2019 nam het bedrijf drie bedrijven over: Global Forex and Commodities Business, First Abu Dhabi Bank-MEA’s Global Markets Solutions en Voice Brokerage Business van NYSE Focused Equity Partner. In 2020 nam het Global Prime over, een toonaangevende makelaar in Australië, die toegang biedt tot de grootste en meest liquide aandelen- en derivatenmarkten in de regio Azië-Pacific. StoneX Group Inc. is toegewijd aan het bieden van financiële diensten die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van hun klanten, terwijl transparantie en naleving worden bevorderd. Bovendien is StoneX Group Inc. toegewijd aan het versterken van zijn digitale capaciteiten om de diensten te verbeteren, de efficiëntie te verhogen en de kosten op wereldschaal te verlagen.

Beurzen:
NASDAQ
Sector:
Financiële diensten
Industrieën:
Kapitaalmarkt
Ticker:
SNEX
CIK:
913760
ISIN:
US8618961085
Website:
https://www.stonex.com
Telefoon:
212 485 3500
Herkomst:
United States
Medewerkers:
3.615