Sun Country Airlines Holdings, Inc.

Laatste koersupdate: 17 jun. 24 23:00 GMT

Koers:
10,36 US$
Open:
9,79 US$
Vorige sluiten:
9,86 US$
Dagbereik:
9,79 US$ - 10,40 US$
Jaarbereik:
9,22 US$ - 23,80 US$
Winst per aandeel:
1,23
Koers-winstverhouding:
8,42
52 weken Prijsvork:
12,26 US$
Volume:
631.695,00 US$
Gemiddeld volume:
593.603,00 US$

Bedrijfsprofiel voor Sun Country Airlines Holdings, Inc.

Sun Country Airlines Holdings, Inc. logo

Sun Country Airlines Holdings, Inc. is een in Minnesota gevestigde luchtvaartmaatschappij die geregeld passagiersvervoer, luchtvrachtvervoer, chartervluchten en aanverwante diensten aanbiedt in de Verenigde Staten, Latijns-Amerika en internationaal. Het bedrijf werd opgericht in 1983 en is uitgegroeid tot een van de meest succesvolle regionale luchtvaartmaatschappijen in de Verenigde Staten. Op 31 december 2021 had Sun Country Airlines Holdings, Inc. een vloot van 48 vliegtuigen, waaronder 36 passagiers- en 12 vrachtvliegtuigen.

Het bedrijf is gevestigd in Minneapolis, Minnesota en is een dochteronderneming van het particuliere bedrijf Sun Country Holdings, LLC. Sun Country Airlines Holdings, Inc. is de moedermaatschappij van Sun Country Airlines, LLC, een regionale luchtvaartmaatschappij die geregelde passagiers- en vrachtdiensten uitvoert naar meer dan zestig bestemmingen in de Verenigde Staten, Mexico, Costa Rica en het Caribisch gebied. De luchtvaartmaatschappij verzorgt ook chartervluchten voor zakenreizigers en vakantiegangers.

Sun Country Airlines Holdings, Inc. streeft ernaar haar klanten veilige, betrouwbare en betaalbare vliegreizen aan te bieden. Het bedrijf zet zich van oudsher in voor veiligheid en is door de Federal Aviation Administration erkend voor zijn veiligheids- en operationele prestaties. Bovendien heeft Sun Country Airlines Holdings, Inc. talrijke prijzen en onderscheidingen ontvangen van brancheorganisaties, zoals de Air Transport Association of America, voor haar inzet voor klantenservice en operationele uitmuntendheid.

Naast de geregelde passagiers- en vrachtdiensten biedt Sun Country Airlines Holdings, Inc. ook charterdiensten voor zakelijke en recreatieve reizigers. Het bedrijf beschikt over een vloot van Boeing 737-800’s, 737-700’s en Embraer 175’s. Sun Country Airlines Holdings, Inc. heeft ook een netwerk van aangesloten regionale luchtvaartmaatschappijen die geregelde passagiers- en vrachtdiensten aanbieden in de Verenigde Staten, Mexico en het Caribisch gebied.

Sun Country Airlines Holdings, Inc. heeft een uitgebreid netwerk van partnerschappen met andere luchtvaartmaatschappijen, waaronder Delta Air Lines, Alaska Airlines en American Airlines. Het bedrijf heeft ook overeenkomsten met verschillende internationale luchtvaartmaatschappijen, zoals Air Canada, KLM Royal Dutch Airlines en Lufthansa. Sun Country Airlines Holdings, Inc. is lid van Star Alliance, een wereldwijde luchtvaartalliantie die klanten toegang biedt tot meer dan 1000 bestemmingen wereldwijd.

Sun Country Airlines Holdings, Inc. streeft naar een positieve klantenervaring voor haar passagiers. Het bedrijf biedt een verscheidenheid aan voorzieningen en diensten, zoals gratis hapjes en drankjes, Wi-Fi en gratis entertainment. Sun Country Airlines Holdings, Inc. heeft ook een loyaliteitsprogramma, Sun Country Rewards, waarmee passagiers punten kunnen verdienen voor elke vlucht die ze nemen. De punten kunnen worden ingewisseld voor gratis vluchten, upgrades en kortingen op toekomstige vluchten.

Beurzen:
NASDAQ
Sector:
Industrie
Industrieën:
Luchtvaartmaatschappijen
Ticker:
SNCY
CIK:
1743907
ISIN:
US8666831057
Website:
https://www.suncountry.com
Telefoon:
651 681 3900
Herkomst:
United States
Medewerkers:
2.354