Solid Power, Inc.

Laatste koersupdate: 27 feb. 24 23:00 GMT

Koers:
1,73 US$
Open:
1,65 US$
Vorige sluiten:
1,62 US$
Dagbereik:
1,64 US$ - 1,74 US$
Jaarbereik:
1,10 US$ - 3,49 US$
Winst per aandeel:
-0,26
Koers-winstverhouding:
-6,65
52 weken Prijsvork:
1,47 US$
Volume:
3.588.889,00 US$
Gemiddeld volume:
3.880.972,00 US$

Bedrijfsprofiel voor Solid Power, Inc.

Solid Power, Inc. logo

Solid Power, Inc. is een Amerikaans bedrijf dat zich richt op de ontwikkeling en commercialisatie van volledig vaste-staatsbatterijcellen en vaste elektrolytmaterialen voor de markt van elektrische voertuigen op batterijen. Opgericht in 2011 en gevestigd in Louisville, Colorado, heeft het bedrijf aanzienlijke vooruitgang geboekt op het gebied van geavanceerde batterijtechnologie, met als doel een veiligere, betrouwbaardere en langer meegaande batterijoplossing te bieden voor de markt van elektrische voertuigen.

De volledig vaste-staatsbatterijtechnologie van het bedrijf is gebaseerd op een unieke combinatie van vaste elektrolytmaterialen en geavanceerde productieprocessen, waarmee een veiligere, krachtigere en duurzamere batterijcel kan worden geproduceerd. Deze technologie is getest en gevalideerd in laboratorium- en real-world situaties, en het bedrijf is nu klaar om het op de markt te brengen.

Solid Power heeft ook een nieuw type batterijcel ontwikkeld, de “Solid Cell”, die ontworpen is om de meest kosteneffectieve en duurzame batterijcel beschikbaar voor de markt van elektrische voertuigen te zijn. Deze cel is gebaseerd op dezelfde volledig vaste-staats technologie als de andere producten van het bedrijf, maar is ontworpen om kosteneffectiever en gemakkelijker te produceren.

Naast zijn batterijtechnologie biedt Solid Power ook een scala aan diensten, zoals batterijsysteemontwerp, batterijpakketassemblage, en testen, om klanten te helpen de beste batterijoplossingen voor hun toepassingen te ontwikkelen en in te zetten. Het bedrijf heeft ook partnerschappen aangegaan met sleutelspelers in de industrie, zoals autofabrikanten en batterijleveranciers, om de ontwikkeling en commercialisatie van zijn batterijtechnologie te helpen versnellen.

Het bedrijf heeft aanzienlijke vooruitgang geboekt op het gebied van geavanceerde batterijtechnologie en heeft al succes gezien in de vorm van verschillende prijzen en erkenningen, waaronder de prestigieuze Edison Award voor Innovatie in Energieopslagtechnologie. Solid Power heeft ook financiering veiliggesteld van grote investeerders, waaronder het Amerikaanse Ministerie van Energie, om zijn onderzoeks- en ontwikkelingsinspanningen voort te zetten. Het bedrijf is nu goed gepositioneerd om een grote speler te worden op de markt van elektrische voertuigen, en is actief bezig met het op de markt brengen van zijn innovatieve batterijtechnologie.

Beurzen:
NASDAQ
Sector:
Industrie
Industrieën:
Elektrische apparatuur en onderdelen
Ticker:
SLDP
CIK:
1844862
ISIN:
US83422N1054
Website:
https://solidpowerbattery.com
Telefoon:
303 219 0720
Herkomst:
United States
Medewerkers:
236