Schlumberger Limited

Laatste koersupdate: 29 mei 24 23:00 GMT

Koers:
45,64 US$
Open:
46,00 US$
Vorige sluiten:
46,53 US$
Dagbereik:
45,41 US$ - 46,41 US$
Jaarbereik:
42,73 US$ - 62,12 US$
Winst per aandeel:
3,02
Koers-winstverhouding:
15,11
52 weken Prijsvork:
50,75 US$
Volume:
11.623.908,00 US$
Gemiddeld volume:
8.984.657,00 US$

Bedrijfsprofiel voor Schlumberger Limited

Schlumberger Limited logo

Schlumberger Limited is een toonaangevende technologieleverancier voor de energie-industrie en biedt diensten en oplossingen voor exploratie, boren, evaluatie, productie en asset integrity management. De onderneming is opgericht in 1926 en gevestigd in Houston, Texas. Het is het grootste olievelddienstenbedrijf ter wereld met een aanwezigheid in meer dan 85 landen.

Schlumberger is actief via vier divisies: Digital & Integration, Reservoir Performance, Well Construction en Production Systems. De divisie Digital & Integration levert diensten zoals software, informatiebeheer en IT-infrastructuuroplossingen. De divisie Reservoir Performance biedt adviesdiensten voor reservoirkarakterisering, veldontwikkelingsplanning en productieverbetering. De divisie Well Construction levert boordiensten, zoals petro-technische datadiensten en opleidingsoplossingen, alsmede diensten op het gebied van putplanning en -boring, engineering, toezicht, logistiek, inkoop, contractering en het beheer van boorinstallaties. De divisie Productiesystemen levert geïntegreerde productiesystemen, bestaande uit boorkoppen, onderzeese bomen, manifolds en aansluitingen voor stroomleidingen, controlesystemen, aansluitingen en diensten.

Naast de kerndiensten biedt Schlumberger een verscheidenheid aan gespecialiseerde diensten, zoals mud logging en technische ondersteuningsdiensten, boorplatforms op land en aanverwante diensten, boorgereedschap, producten en diensten voor het cementeren van putten, diensten voor druk- en debietmeting bij exploratie en productie, drukpompen, bronstimulatie, en spiraalkabelapparatuur voor mechanische putinterventie in het boorgat, reservoirmonitoring en gegevensverwerving in het boorgat, alsmede productieapparatuur voor kunstmatige lift en optimalisatiediensten en kleppen. Schlumberger ontwerpt en produceert ook boorkegels en vaste boorijzers, geïntegreerde onderzeese productiesystemen, onshore en offshore platform wellhead systemen en verwerkingsoplossingen, en technische boorvloeistofsystemen. Het dienstenpakket van de onderneming voorziet in de behoeften van de wereldwijde energie-industrie en wordt erkend als een toonaangevende leverancier van olievelddiensten en -oplossingen.

Beurzen:
NYSE
Sector:
Energie
Industrieën:
Olie- & gasapparatuur & -diensten
Ticker:
SLB
CIK:
87347
ISIN:
AN8068571086
Website:
https://www.slb.com
Telefoon:
713 513 2000
Herkomst:
United States
Medewerkers:
92.000