Siebert Financial Corp.

Laatste koersupdate: 27 feb. 24 23:00 GMT

Koers:
1,66 US$
Open:
1,65 US$
Vorige sluiten:
1,69 US$
Dagbereik:
1,65 US$ - 1,72 US$
Jaarbereik:
1,41 US$ - 3,05 US$
Winst per aandeel:
0,16
Koers-winstverhouding:
10,38
52 weken Prijsvork:
1,74 US$
Volume:
2.725,00 US$
Gemiddeld volume:
11.175,00 US$

Bedrijfsprofiel voor Siebert Financial Corp.

Siebert Financial Corp. logo

Siebert Financial Corp. is een wereldwijd financiële dienstverleningsbedrijf dat op de NASDAQ Global Market wordt verhandeld onder de ticker “SIEB”. Het bedrijf werd opgericht in 1934 en is gevestigd in New York, New York. Het is actief in de detailhandel kortingmakelaardij en investeringsadviesbedrijven in de Verenigde Staten en internationaal. Het bedrijf heeft 12 vestigingen in de Verenigde Staten en bedient detailbeleggers, handelaren en kleine bedrijven.

Siebert Financial Corp. biedt een verscheidenheid aan diensten voor zijn klanten. Dit omvat kortingmakelaardijdiensten, zoals zelfstandig handelen, vermogensbeheer, financiële adviezen, marktmaking en vastrentende beleggingen. Het bedrijf biedt ook een Robo-Advisor-platform dat klanten een geautomatiseerde oplossing voor vermogensbeheer biedt, evenals een verscheidenheid aan verzekeringen, zoals vaste rente-uitkeringen, persoonlijke verzekeringen, goederen- en aansprakelijkheidsverzekeringen, natuurrampverzekeringen en levens- en invaliditeitsverzekeringen. Bovendien biedt het bedrijf een datatechnologieplatform dat verschillende diensten biedt, zoals e-mail en messaging, marktdatasystemen en derdeklassystemen voor handel, bedrijfsproductiviteitstools en klantrelatiebeheersystemen.

Siebert Financial Corp. is toegewijd aan het leveren van kwaliteitsdiensten en goede adviezen aan zijn klanten. Het bedrijf heeft een aanwezigheid in de detailhandel gecreëerd met zijn focus op klantenservice, waarde en service-excellence. Het bedrijf is goed uitgerust en streeft ernaar vooruit te blijven lopen op de industrietrends, met innovatieve investerings- en adviesoplossingen. Ze bieden flexibele en op maat gemaakte oplossingen voor hun klanten en blijven technologie ontwikkelen om de klantervaring te verbeteren. Siebert Financial Corp. biedt klanten de technologie en informatie die ze nodig hebben om informeerde beslissingen te nemen over hun investeringen.

Beurzen:
NASDAQ
Sector:
Financiële diensten
Industrieën:
Kapitaalmarkt
Ticker:
SIEB
CIK:
65596
ISIN:
US8261761097
Website:
https://www.siebert.com
Telefoon:
212 644 2400
Herkomst:
United States
Medewerkers:
125