Superior Group of Companies, Inc.

Laatste koersupdate: 22 apr. 24 23:00 GMT

Koers:
16,79 US$
Open:
16,58 US$
Vorige sluiten:
16,58 US$
Dagbereik:
16,58 US$ - 17,04 US$
Jaarbereik:
7,23 US$ - 17,70 US$
Winst per aandeel:
0,54
Koers-winstverhouding:
31,09
52 weken Prijsvork:
15,37 US$
Volume:
57.669,00 US$
Gemiddeld volume:
60.967,00 US$

Bedrijfsprofiel voor Superior Group of Companies, Inc.

Superior Group of Companies, Inc. logo

Superior Group of Companies, Inc. is een toonaangevende fabrikant en leverancier van kleding, accessoires en promotieproducten in de Verenigde Staten en internationaal. Het bedrijf werd in 1920 opgericht en heeft zijn hoofdkantoor in Seminole, Florida. Het heeft drie afzonderlijke segmenten: het Uniforms and Related Products-segment produceert en verkoopt een verscheidenheid aan uniformen en servicekleding; het Remote Staffing Solutions-segment biedt multilinguale telemarketing- en BPO-diensten; en het Promotional Products-segment produceert en verkoopt promotieproducten onder verschillende merken.

Het Uniforms and Related Products-segment verkoopt uniformen voor personeel van ziekenhuizen, hotels, restaurants, winkels, industriële faciliteiten, vervoersbedrijven en openbare veiligheids- en beveiligingsorganisaties. Het biedt ook beschermende uitrusting, promotionele en gerelateerde producten en speciale verpakkingen en displays. Sommige van de populaire merknamen die worden geassocieerd met het Uniforms and Related Products-segment zijn Fashion Seal Healthcare, HPI en WonderWink.

Het Remote Staffing Solutions-segment is gespecialiseerd in het rekruteren en in dienst nemen van gekwalificeerde Engelstalige agenten voor multilinguale telemarketing- en business process outsourced-oplossingen. Dit stelt klanten in staat om bepaalde bedrijfsprocessen uit te besteden aan Superior Group of Companies, Inc. en hun interne middelen te richten op strategische aspecten van hun bedrijf.

Tot slot biedt het Promotional Products-segment promotieproducten, merchandise en gebruiksvoorwerpen voor corporate klanten, universiteiten en andere organisaties. Sommige van de merken die worden geassocieerd met het Promotional Products-segment zijn BAMKO, Public Identity, Tangerine, Gifts by Design en Sutter’s Mill.

Superior Group of Companies, Inc. is gericht op het leveren van hoogwaardige producten en oplossingen aan haar klanten en blijft voortdurend nieuwe producten en diensten innoveren. Het bedrijf heeft tal van prijzen gewonnen, waaronder de Best of Staffing Award 2018 voor het Remote Staffing Solutions-segment. Superior Group of Companies, Inc. heeft ook zijn operaties uitgebreid naar Europa en andere internationale markten, waardoor het een groter aantal klanten kan bereiken. Het heeft zijn productportfolio uitgebreid met maatwerkkleding, accessoires en promotieproducten, terwijl het zijn voetafdruk in de Verenigde Staten versterkt.

Beurzen:
NASDAQ
Sector:
Cyclische consument
Industrieën:
Kleding Fabricage
Ticker:
SGC
CIK:
95574
ISIN:
US8683581024
Website:
https://www.superiorgroupofcompanies.com
Telefoon:
727 397 9611
Herkomst:
United States
Medewerkers:
6.000