Zerify, Inc.

Laatste koersupdate: 29 jul. 22 22:59 GMT

Koers:
0,02 US$
Open:
0,02 US$
Vorige sluiten:
0,02 US$
Dagbereik:
0,02 US$ - 0,02 US$
Jaarbereik:
0,00 US$ - 0,00 US$
Winst per aandeel:
-0,01
Koers-winstverhouding:
-1,86
52 weken Prijsvork:
0,00 US$
Volume:
2.930.112,00 US$
Gemiddeld volume:
0,00 US$

Bedrijfsprofiel voor Zerify, Inc.

Zerify, Inc. logo

Zerify, Inc. is een softwareontwikkelings- en dienstverlenend bedrijf dat innovatieve identiteitsbeschermingssoftwareproducten wereldwijd levert. Opgericht in 2001 en gevestigd in Edison, New Jersey, is het bedrijf toegewijd aan de bescherming van computernetwerken tegen ongeautoriseerde toegang, cyberbeveiligingsaanvallen en datalekken. Zerify, Inc. biedt een breed scala aan producten en diensten, waaronder ProtectID, een authenticatieplatform dat traditionele wachtwoorden combineert met een telefoon, iPhone, Droid, Blackberry, PDA, meerdere beveiligde computersessies, biometrische identificatie en versleutelde apparaten; GuardedID, dat voorkomt dat spyware/malware gebruikersinformatie verzamelt; MobileTrust, een iPhone/iPad en Android-apparaat wachtwoordkluis; GuardedID mobiele software-ontwikkelingskit; SafeVchat videoconferentieproduct; en PrivacyLok, dat beschermingsmechanismen biedt. Het bedrijf levert ook software en hardware die contractueel zijn gelicentieerd van andere leveranciers, evenals aanvullende authenticatie- en telecommunicatiesoftwareapparaten.

Zerify, Inc. brengt zijn producten op de markt voor een reeks industrieën, waaronder financiële diensten, gezondheidszorg, juridische diensten, virtuele privénetwerken, technologiediensten, e-commerce, automotive, overheidsinstellingen, multi-level marketinggroepen en retaildistributeurs. Het bedrijf verkoopt zijn producten rechtstreeks aan consumenten via zijn website, distributeurs, wederverkopers, derde partij agenten, filialen en originele fabrikantsovereenkomsten.

In juni 2022 veranderde het bedrijf zijn naam van StrikeForce Technologies, Inc. naar Zerify, Inc. Het bedrijf is aanzienlijk gegroeid sinds zijn oprichting en blijft geavanceerde softwareproducten ontwikkelen en licenseren om gebruikers te beschermen tegen cyberbeveiligingsdreigingen en datalekken. Zerify, Inc. is toegewijd aan het leveren van innovatieve en veilige oplossingen aan zijn klanten en is erop gericht hen te helpen een veilige digitale omgeving te creëren.

Beurzen:
OTC
Sector:
Technologie
Industrieën:
Software
Ticker:
SFOR
CIK:
1285543
ISIN:
US86332V6048
Website:
https://www.zerify.com
Telefoon:
732 661 9641
Herkomst:
United States
Medewerkers:
14